Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 19 Kolovoz, 2020, 18:31:35 ---
--- Citat: challenbeen - 18 Kolovoz, 2020, 12:45:57 ---
--- Citat: Poggiali - 18 Kolovoz, 2020, 05:53:49 ---dobro provjeri sto se mora mjenjati kad ide 200..
znam da kad je runner iso sa 125 na 200 morala je ic getriba jer je prevrtavao, a to je vec i poso za slagat sve, sigurno i karb treba gledat..., racunaj i lezajeve da mijenjas na radilici... jel im isti filter zraka? struja?
ps, sta je sa kazaljkom akumulatora? stalno tako stoji kad je u kontaktu?
--- Kraj citata ---
iskreno nisam to probao, mogao bi sada
što se tiče swapanja cilindara, plug and play je. ide samo cilindar i klip, glava i ostalo je sve isto.
i getriba je ista, ali svejedno mi je u planu prvo na 150cc ugraditi getribu i sa njome sporcki variomat, jer sa 200cc otprilike dobivam samo bolje ubrzanje i bolji start
kazaljka se ne miče, stalno je fiksna, a ja bi je barem okrenija na 0 da ne strši tako
--- Kraj citata ---
kad odspojis aku isto stoji kazaljka?
--- Kraj citata ---
Poggiali:
aj vidi, mozda stalnio ima struju pa stoji
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 19 Kolovoz, 2020, 22:54:42 ---aj vidi, mozda stalnio ima struju pa stoji
--- Kraj citata ---
ništa od navedenog... ništa se nije desilo
btw, i lampice malo rade malo ne, moguće da su slabi kontakt...
sad opet ne radi :D
Poggiali:
probaj skinut sat, pa malo rukom vrtit, a i kontakt cleanerom prec to, jbga godine su to, hoce oksidirati :)
matijabb:
vidim na viru si bio a javio se nisi :toothy12: :toothy12: :toothy12: daj reci mi kakva su ti dosadasnja iskustva s konijem,sef di sam radio ko dostavljac je njemu vozio tih 6,7 zipova na pripremu za sezonu,ovaj mu je reko da je sve zivo izmjenjo,ovaj je povjerovo jer mu puca k oce mu dostavljaci sezonu prezivit, svakako nisu prijavljeni a mi kad smo krenuli radit sitnice na njima skuzili smo da su skuteri vece groblje nego sezonu prije,"nove" sajle od kocnice koje pucaju,"nove" disk plocice koje struzu i sl.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju