Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen

<< < (17/41) > >>

challenbeen:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Kolovoz, 2020, 06:54:30 ---Puno ti troši,ja šarafim povremeno jednoga i potrošnja mu je oko 3.5 litre po gradu i to brže vožnje,ima multivar i osjeti se na ubrzanju,krajnja je ista oko 105-107 po satu kako kad

--- Kraj citata ---

da, znam da puno troši ali trenutno ne mogu ništa. Čekam da mi stigne karb novi da se mogu naučit na njemu jer sam sad sa parama opet osušio skrooz hahha
tako da cu taj naručeni pokušat očistiti što bolje budem mogao i stavit ga na Skipperića i probat ga napravit boljim skuterićem a i ekonomičnijim u potrošni

challenbeen:

Eto ga, kazaljka je riješena oko 2 sata jebade oko rastavljanja i slaganja 2 sata.... op op op
Samo sa desne strane nisam uspio riješiti svijetlo na kazaljki za gorivo, to ću se morat pozabavit ovih dana kad se malo sa njime provozam...

Skuterić opran, prebrisan... ja zadovoljan sa njime.

Karburator je očišćen i troši sad ispod 4 litre, sa čime sam ja zadovoljan.
Far je trenutno na poliranju kod MIC, baž me zanima kako će ispasti  :toothy10:

matijabb:
jel to na slici kutija od udarnog odvijaca?ako je jel znas di u zd ima uzet po nekoj normalnoj cijeni,neka hobi kategorija

challenbeen:

--- Citat: matijabb - 28 Kolovoz, 2020, 13:59:22 ---jel to na slici kutija od udarnog odvijaca?ako je jel znas di u zd ima uzet po nekoj normalnoj cijeni,neka hobi kategorija

--- Kraj citata ---

Lidl.. dosta sam tamo opreme kupio, pogledaj u temi: http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,105873.500.html

challenbeen:

Dobio je poliranje farova, skuter izgleda bolesno dobro. Ako išta barem meni...  :toothy10:
Skinio sam sjedalo i pripremio sam ga za nošenje na tapeciranje, uključujući i naslonjač (na kuferu)... iako on netriba, neka bude sve u kompletu.

Skuter mi je prirasa srcu. Stoji mi u garaži ovih dana... danas sam ga provozao 15 km, skoro su mi suze krenile radi gušta... gotovo isti gušt ga voziti kao Xmaxa...
Razmišljam ozbiljno o prodaji... ne znam, srce mi se slama ??? :-X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju