Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen

<< < (14/41) > >>

Poggiali:
dobro provjeri sto se mora mjenjati kad ide 200..
znam da kad je runner iso sa 125 na 200 morala je ic getriba jer je prevrtavao, a to je vec i poso za slagat sve, sigurno i karb treba gledat..., racunaj i lezajeve da mijenjas na radilici... jel im isti filter zraka? struja?

ps, sta je sa kazaljkom akumulatora? stalno tako stoji kad je u kontaktu?

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 18 Kolovoz, 2020, 05:53:49 ---dobro provjeri sto se mora mjenjati kad ide 200..
znam da kad je runner iso sa 125 na 200 morala je ic getriba jer je prevrtavao, a to je vec i poso za slagat sve, sigurno i karb treba gledat..., racunaj i lezajeve da mijenjas na radilici... jel im isti filter zraka? struja?

--- Kraj citata ---

što se tiče swapanja cilindara, plug and play je. ide samo cilindar i klip, glava i ostalo je sve isto.
i getriba je ista, ali svejedno mi je u planu prvo na 150cc ugraditi getribu i sa njome sporcki variomat, jer sa 200cc otprilike dobivam samo bolje ubrzanje i bolji start

kazaljka se ne miče, stalno je fiksna, a ja bi je barem okrenija na 0 da ne strši tako

tdj595:
Kakve lezajeve radilice?
Nije to 5 min poso zamijenit cilindar i klip... Daj to nekome ko zna sta radi jer ces sjebat masinu. Po mogucnoti ne onom retardu sta je uspio deklo razvalit
200cc AC nije nesto puno jaci od tog 150, imam doma liberty 200... Bolje ti prvo nabavi polini variomat pa onda dalje gledaj

challenbeen:

--- Citat: tdj595 - 18 Kolovoz, 2020, 13:20:31 ---Kakve lezajeve radilice?
Nije to 5 min poso zamijenit cilindar i klip... Daj to nekome ko zna sta radi jer ces sjebat masinu. Po mogucnoti ne onom retardu sta je uspio deklo razvalit
200cc AC nije nesto puno jaci od tog 150, imam doma liberty 200... Bolje ti prvo nabavi polini variomat pa onda dalje gledaj

--- Kraj citata ---

da samo stavim 200cc a ne radim mijenjanje getribe i variomata i rada na kvačilu, znam i sam da ne dobijen ništa...
još ne znam što ću sa njime i hoću li išta radit na njemu, vidićemo kroz koji dan kad odemo do Splita probati nove Yamahice  :toothy10:

a pošto je serijski, kompletno serijski, možda ga dam tati, ali svejedno ga moram počastiti sa polini variomatom  :glasses9:

Poggiali:

--- Citat: challenbeen - 18 Kolovoz, 2020, 12:45:57 ---
--- Citat: Poggiali - 18 Kolovoz, 2020, 05:53:49 ---dobro provjeri sto se mora mjenjati kad ide 200..

--- Kraj citata ---

što se tiče swapanja cilindara, plug and play je. ide samo cilindar i klip, glava i ostalo je sve isto.

i getriba je ista, ali svejedno mi je u planu prvo na 150cc ugraditi getribu i sa njome sporcki variomat, jer sa 200cc otprilike dobivam samo bolje ubrzanje i bolji start

kazaljka se ne miče, stalno je fiksna, a ja bi je barem okrenija na 0 da ne strši tako

--- Kraj citata ---
kad odspojis aku isto stoji kazaljka?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju