Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
challenbeen:
Što se tiče nekog tjuninga, ni sam ne znam što bih... Piaggio AC 200cc 4T 2V je 1.800 kn orginal set nov, a krenija bi sa Polini variomatom i federima kvačila, posli variomata možda i druga getriba... a to je tramakivanje i mijenjanje ležajeva... ili VXR ili Polini getriba... ništa na polovno ne mogu da naletim... i što naletim, tražu me previše para za polovno... tako da jednostavno važem... skuter je iznimno udoban za vožnju, samo 1 sat sjediti na njemu a imati 140 kg i 197 cm je malo ubitačno, al ništa neizdrživo... vidićemo kako će proć put Pag-Split Magistralom...
Definitivno trebam malo bolje ubrzanje i odaziv na gas... a mooožda i malo bolju krajnju ;) :dontknow:
mic:
Ako ti far ne ispadne dobro ili vidiš da ti ne ide doleti do mene kad budeš u điru pa ti ispoliram :)
challenbeen:
--- Citat: mic - 18 Kolovoz, 2020, 00:14:55 ---Ako ti far ne ispadne dobro ili vidiš da ti ne ide doleti do mene kad budeš u điru pa ti ispoliram :)
--- Kraj citata ---
da skratim priču, koliko bi mi para uzeo? Niej baš da sam oduševljen ttime da brusim... ako dobro ispadne, dovezem i auto da mi riješiš
mic:
Za skipera ti ne bi uzeo ništa, donesi nešto za popiti da imamo dok radimo i dobro je :icon_thumright:
challenbeen:
Odlično, javi mi se na fejs pa se dogovorimo :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju