Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen

<< < (12/41) > >>

Poggiali:
zato sto kao svi preporucaju, a skoro nitko to ne radi  :toothy3:
mene to ceka na bevu, mislim da nije nikad radjeno :(

challenbeen:
Ako nađem polovni 200cc kit, onda cu sve napravit... Ovako mi nema smisla za sad ništa dirati... Inace, planiram sad na pur sa njime 200 km u jednom smjeru...

Poggiali:
Znam da se cuda mogu, al ja bi upicanio ovak kak je 150, mozda multic eventualno stavio... vozio sam sym zracnjak 125 sa curom po grckoj, i do 80 mi nikad nije falilo snage, tak da vjerujem da ovo nije nis losije :P

Inace od dosta ljudi sam cuo da je skipper udoban za vozit... ja da ga imam iso bi na generalno uredjivanje i da ga imam za svaki dan... brijem da to manje trosi od mog 70cc :/

mic:
Slažem se sa poggaliem, sredi prvo sve što treba mehanički tako da bude pouzdan ako je ostalo išta još za sredit. Riješi malo tu estetiku, pogotovo sic i ovaj far jer bode u oči. Poservisiraj si i vilicu jer vjerojatno to nikad nije odrađeno, a izgleda kao da bi joj dobro došlo malo pažnje. Nabaciš variomat neki u međuvrremenu koji će vjerojatno poboljšati skuter i vozi :icon_thumright:. I da staviš 200cc vjerojatno će ti nakon nekog vremena postati slabo, navikneš se i uvijek tražiš ono malo više.  :toothy9:

challenbeen:
Dobro govoriš... triba tapecirati sidalo i riješiti far. Što se tiče sjedala, neću ga još, jer je to 5 dana bez skutera. A nije baš da to želim  :toothy10: što se tiče fara, lagano pripremam materijal za poliranje... samo što nije.. čak mi je došla tekućina sa alia za završno poliranje...  ::)

Danas sam malo kopao po njemu, da vidim jel mogu što učiniti sa kazaljkom od akumulatora, i nije mi baš išlo. Ako išta, locirao sam lampice koje treba zamjeniti da mi svjetli kompletna tabla... mislim da je fotka gore priložena.. to što ne vidim kazaljku od goriva malo me nervira.. a gubi negdje gorivo... može bit da je do crijeva ili loše uštelanog karburatora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju