Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: dario007 - 07 Kolovoz, 2020, 18:49:42 ---Dragster je dobra opcija,ali za 10ak soma ces nac groblje koje mozes hitit u smece.Nebi bio ni prvi ni zadnji koji se tako opekao.A dijelove je jako tesko naci,ako i nađes papreno je.
Ramu je jako tesko obnoviti jer je broj sasije utisnut u plastifikat i bilo koja kemija oko toga rusi vrijednost.
Sto se SR-a tice neke stvari su paprene,tipa naljepnice kostaju kao trecina one vrijednosti koju si ti meni nudio za skuter.Filter zraka trazim preko godinu dana i nema ga,a spreman sam dat 1000kn ako nema crtice.Blatobrana nema za kupiti,tesko je nac originalni itd. Mnogo toga je out of production i tu dolazis do zida jer su vecinom svi izgrobareni...
Tako da se sa cifrom za cas popnes na 20ak tkn i to su okusili svi koji su slagali nesto sa BB masinom da to je necemu...
--- Kraj citata ---
Da, al ti si nudio stjuniranu, a ja zelim stjunirat -,-"
challenbeen:
Konačno. KONAČNO.
od 27.07 do danas.
nove gume, promijenjena svjećica, prirubnica karburatora, promijenjeno deklo, i tako... skuter se sada sa ovim gumama vozi super, nisu mekane, bas su tvrđe gume, bolje ide u zavoj. Ja sam zadovoljan.
naime, @dacerovs mi je davao neke sulude ideje kako bi mogao stjunirati skuterić, i naaajgore od svega meni se sve stopilo u glavi i moram to napraviti :D jaaoooo... mijenjanje getribe, stavljanje cilindar blok od 200 kubika, polini variomat, drugi karburator, širi remen... auu auuu auuuuuuuuuuu...
možda napravim i projekt, opituram ga također... samo se nadam, kad to napravim, da ću promjeniti disk naprid i pločice, i servisirati kočioni bubanj iza :D da nebi bilo challenbeen proletio a ne uspi ose zaustaviti...
nego, skuter je servisiran tip top. sve na njemu novo. ostaje mi jedino tapecirati sjedalo, popraviti trubu (nešto loše žice vataju), i stavit novi akumulator te polirati far ako mi se bude dalo kroz ovih sljedećih par dana...
za sada, današnjih 50 km koje sam sa njime napravio, skuter ide kako i prije, 100 km/h po satu...
challenbeen:
--- Citat: igor.sb - 27 Srpanj, 2020, 22:16:52 ---Ne vidim na slikama gdje je distancer izmedju zvona i dekla?
--- Kraj citata ---
želio bih samo napomenuti da si bio u pravu.. nismo stavili distancer i to me koštalo 20 dana bez skutera... ah ah ah... :drunken_smilie: :confused5:
ajde, na greškama se uči... i da, lik dok je vadio dekl, sj#bo ga je.. evo fotkice i guštajte... tribalo je 4 dana čekat novi, ugradnju dekla, novog ležaja, i još dodatno mijenjanje četkica na alnaseru (oduzelo 1 dan extra)
(nestale su fotke)
i da, ostao je još selen za promijeniti, valjda treba preša za njega, tako da... to ćemo na zimu, dok dura dura... hahahaha smijao sam se kad je mehanicar rekao da treba mašina dole za to ić... :D
aragonY:
Kada vidim ovo deklo ne bih ja tom mehanicaru ni novcica ostavio niti bih mu nekad nesto dao na popravak.
mic:
Bilo bi zanimljivo kad bi napravio neki projekt, nema baš skipera na forumu. Sad se vozaj i uzivaj dok je dobro vrime, ostavi si zezanje za zimu kad krenu bure na pagu. Imat ces vremena tada naučiti kako sve gore navedeno odraditi sam :icon_thumright:.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju