Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
matija84m:
--- Citat: aragonY - 14 Kolovoz, 2020, 23:15:02 ---Kada vidim ovo deklo ne bih ja tom mehanicaru ni novcica ostavio niti bih mu nekad nesto dao na popravak.
--- Kraj citata ---
Strasno.
Da mi se ovo dogodi radije bi covjeku nabavio drugo deklo i slozio.
Jer ovo se majstoru nesmije dogodit.
challenbeen:
--- Citat: mic - 15 Kolovoz, 2020, 02:00:02 ---Bilo bi zanimljivo kad bi napravio neki projekt, nema baš skipera na forumu. Sad se vozaj i uzivaj dok je dobro vrime, ostavi si zezanje za zimu kad krenu bure na pagu. Imat ces vremena tada naučiti kako sve gore navedeno odraditi sam :icon_thumright:.
--- Kraj citata ---
paaa... u planu mi je ganjc novi maxi skuter, nisam odustao od toga nikako nikako... kad ga nabavim, i malo se financijski oporavim, jer imam 12 otvorenih projekata doma, skipera ću uvalit u podrum, i lagano krenuti rastavljati u proste faktore. Naime, takvi je sada plan, a hoće li išta od toga biti, ne znam. Ja sam za sada jako zadovoljan kako skuter ide za svojih 18 godina, kako se drži, i kako radi. 100% ide poliranje fara. To moram napraviti, nisam valjda bezveze kupi polirku u Lidla hahahahaha...
i da, trubu sam popravio u 5 sekundi.. odspojio žice i vratio... radi punom snagom.. ah ti slabi kontakti :laughing6:
danas je Velika Gospa, sumljam da radi sada Lorenco u Pagu da se zaletim kupiti akumulator. Možda sljedeći tjedan u Tokića se zaletim, samo znam da će biti suhi ... nebum se zajebavao uljevanjem tekućine i čekat par sati kao na Malagutiju radi 50kn štednje... hahahahah
srunner221:
Kakvo cekanje? Nikad nisam moro cekat, evo neki dan sam bas kupio novi s tekucinom i odma radi... (izuzetak kad sam prije 10-ak god kupio neko kinesko g#vn%)
challenbeen:
--- Citat: srunner221 - 15 Kolovoz, 2020, 09:49:59 ---Kakvo cekanje? Nikad nisam moro cekat, evo neki dan sam bas kupio novi s tekucinom i odma radi... (izuzetak kad sam prije 10-ak god kupio neko kinesko g#vn%)
--- Kraj citata ---
haha ja sam čitao upute :D samo kažem što sam uradio haha
Poggiali:
A bokte, kako je lik odvalio deklo :sad1:
nemoj samo ciak akumulator uzeti, 2 puta sam imao reklamaciju, onda sam stavio osnovnu yuasu i zaboravio na nju ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju