Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen

<< < (8/41) > >>

matija84m:
Kakav je to servis :dontknow:
To neki moto servis, ili frizerski salon :toothy12:

challenbeen:
a prvo sam ga čekao dok sam stigao na red, onda kad je došao, promjenio sve osim ležaja po dogovoru jer ga nije ima na stanju, uhvatio vikend, pa kad je stigao na red, valjda je ležaj zapeko, i reko da mora čupati na silu van, i da ako dekl pukne da on nije kriv... jebiga, što da kažem, nisam pametan ahahha.. ali bolje on nego da se ja zezam sa time... ionako sam trenutno u samoizolaciji radi sranja pa ajde, ionako ga ne mogu voziti... samo najebaće netko nebude li gotov do velike Gospe :D

matija84m:
Lezaj u deklu drzi u svom dosjedu, ali kad se dobro zagrije ide van samo tako. Ili ce sam ispast ili ga treba malo pogurat cekicom.
Ako pukne deklo onda su stvarno kreteni.

challenbeen:
Legendo, i ja sam toga sam svjestan, al što da ti kažem... Servis je na račun tate jer je on skidao deklo i njemu propišao ležaj kad ga je vraćao, tako mi je sam rekao i poštivan ga radi toga, a oboje ga vozimo... barem dok je bio ispravan :D

malo me moto mreža pag živcira jer mi po svemu sudeći ili izgledaju kao fušeri ili namjerno si daju posla da me mogu opljačkat, ali predobro znam Spudića (gazdu) da bi na to mislio, da mu ne vjerujem, nebi ni skuter tamo ostavio... što je tu je... valjda će biti bolje, ajde...

do tada, gledam po forumu i malo njuskam, gledam kako bi mogao uzeti ili SR125/150 ili Dragstera 125/180 i malo ga restaurirat samo da nađem neki u nekom stannju...

dario007:
Dragster je dobra opcija,ali za 10ak soma ces nac groblje koje mozes hitit u smece.Nebi bio ni prvi ni zadnji koji se tako opekao.A dijelove je jako tesko naci,ako i nađes papreno je.
Ramu je jako tesko obnoviti jer je broj sasije utisnut u plastifikat i bilo koja kemija oko toga rusi vrijednost.

Sto se SR-a tice neke stvari su paprene,tipa naljepnice kostaju kao trecina one vrijednosti koju si ti meni nudio za skuter.Filter zraka trazim preko godinu dana i nema ga,a spreman sam dat 1000kn ako nema crtice.Blatobrana nema za kupiti,tesko je nac originalni itd. Mnogo toga je out of production i tu dolazis do zida jer su vecinom svi izgrobareni...
Tako da se sa cifrom za cas popnes na 20ak tkn i to su okusili svi koji su slagali nesto sa BB masinom da to je necemu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju