Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
igor.sb:
Piaggio je napravio da se ne zajebavas, a ti blokiras tocak daskom :laughing7:
Skini opet taj plasticni cep/poklopac sa dekla i blokiraj zvono kroz deklo kako je i zamisljeno
dario007:
Bas krenuo pisat,gurnes serafciger kroz rupu unutra...
Nisam skippera nikad raskapao,ali ako nemres do karba,odserafi amortizere pa spustis masinu i moci ces do karba.Iako poznavajuc Piaggio trebalo bi se kroz kadu sve moc napraviti.
tdj595:
Ako su org rolice i klizaci koji su u njemu u dobrom stanju, radije ostavi te nego zamjenske stavljat, duze ce potrajat. Vidio sam vise puta kako se te rms/motoforce za maxi skutere rastope/skockaku za par stotina km
challenbeen:
--- Citat: tdj595 - 24 Srpanj, 2020, 23:10:57 ---Ako su org rolice i klizaci koji su u njemu u dobrom stanju, radije ostavi te nego zamjenske stavljat, duze ce potrajat. Vidio sam vise puta kako se te rms/motoforce za maxi skutere rastope/skockaku za par stotina km
--- Kraj citata ---
Uzeo sam žute rolice i žute klizače, tj tako je ovaj sa skuterdjelova poslao, valjda su dobri. Za sada me lik nije zeznio pa valjda budu dobri... ionako ako me skuter posluži možda promjenim kompletni variomat za novi Polini Hi-Speed. Vidićemo još.
EDIT: Rolice i klizači sa variomata su orginalni Piaggio. Imaju oznake i OEM proizvod na pakiranju...
Ostalima, hvala, vidiću ujutro kad se vratim kući sa posla gdje mogu zabiti kacavidu da skinem šaraf... ako itko ima na YT neki video, dajte ljudi pomozite mi :D
igor.sb:
Ne treba ti video, kad ponovo skines poklopac sve ce ti bit jasno
Imas dvije rupice oko matice, zabi sarafciger, vijak, sta god, pomakni tocak da vidis da li je uslo u rupu od zvona i blokiralo, cica mica gotova je prica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju