Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runer SP 50 - trebam savjet za tuning
dario007:
Crijevo od goriva mu je zamijenjeno,postala je profesionalna deformacija da usnimim takve detalje jednim pogledom.
Ovako prema mojim iskustvima neki best buy je upravo taj leovince tt,zx,zx-r.Performansama su ti oni prakticki identicni i dobro ustelani bi se vrtili nekih 500rpm nize od tvog sadasnjeg setupa.
Sve jace od toga je po meni vec vađenje masti serijali i previsoki okretaji i buka,a razlika je da bu taj koji se vrti i 1000rpm vislje isao 2-3km/h brze.
Sto se variomata tice,njegova najveca prednost je da se skuter ne zaletava u previsoke okretaje iznad 75km/h.Recimo ti sa serijskim vozis 85km/h na 10500rpm,a sa multivarom bi isao tek preko 95km/h iznad nekih 9500rpm.
Druga stvar je jaci i brzi cuk na startu i veca zivost u medjuubrzanjima.
Sto se kretanja tice,najbolje ostaviti serijsko kvacilo jer je jako kvalitetno i nema potrebe da ga mjenjas sa skupljim koji bude losije i manje pouzdano od ovog.
Na njemu se samo federima postela gdje ce skuter kretati.
5000-5500rpm je neka ideala za leovince auspuh.
Sto se tice retrovizora,utega i ostalog sta si spomenuo je stvar ukusa i tu te nebi htio odgovarati,iako osobno to nebi mijenjao.
Pogotovo nebi mjenjao retrovizore jer oni drze masku kako je Aragony rekao,i prije ili poslijece popucati nosaci i klaparala bude prednja maska koja se bez retrovizora drze na dva mala serafica.
Yield:
Pozdrav ekipa!
Ovak, prije svega hvala Vam puno na vremenu koje ste odvojili da napisete ovak konkretne i detaljne savjete.
BTW Corector...ak se ne varam, mi smo se upozali davno kad sam tek kupio skuter i kad je Marko sa furuma radio servis na njemu.
Evo i info o runneru....2006. g.... kupio sam ga od nekog covjeka iz Karlovca sa 17 000 km. Ja sam u tih 4 godine napravio pun k*rac kilometara ( prosao cijelu Hrvatsku, imao turneju po obali od mjesec dana, furam se s njim svaki dan iako imam auto, ne kuzim kak se ljudi guzvaju u autima po gradu ).....prosle godine mi je krepao akumulator pa su mi se resetirali kilometri...mislim da je bilo cca 39 000 km....od tad sam presao oko 3000.
U te 4 godine imao sam 4 kvara ( da kucnem u drvo )...2 na pocetku ( namotaji i bobina, kao i kod vecine runnera ) i prosle godine mi je procurila uljna pumpa, sad prije tjedan dana mi je krepao brzinomjer ( vjerojatno od vibracija na cesti )...to je to :)
Inace skuter izgleda jako dobro za svoje godine, bez ostecenja ili ogrebotina...a i ja sam picajzla pa pazim na njega...imao sam vec hrpu ponuda da ga prodam ali definitvno nije na prodaju....cak i kad kupim motor.
Evo 2 slike...stavim nove kad sredim skuter :
https://www.dropbox.com/s/mgpho64wrcntgl1/Skuter_1.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/8xtd8xhj9cmj2m1/Skuter_2.jpg?dl=0
Pocetkom godine su mi na servisu promjenili uljnu pumpu, mikro remen, veliki remen ( orginal ) i filter zraka. Prosli tjedan smo detaljno pregledali skuter i zamjenili crijevo goriva ( staro je popucalo ), lijevi semering na radilici koji je slinio malo, izmjenili i stavili skroz novi antifriz, ulje u getribi, postelali karb i cok.
Lufta na radilici nema ni malo....ulje u kocnicama stima, pakne ko nove.....jedino bi jos zamjenio ( da sam miran ) desni semering , onu plastiku kod ulja koja malo pusta ( ali to kad potrosim ulje u skuteru ) i prekidac za svjetla ( kineski je pa steka nekad )....skuter pali iz prve i ide fino....svjecica je idealne boje i mislim da je smjesa ok....
Max brzina po ravnom je cca 82-87 ( ovisi kak sjedim i ak se sagnem ), a uz brijeg oko 60 ( imam 90 kg ).....sa punim tankom predem oko 110 - 120 km po gradu...znaci negdje oko 4.5 l trosi....ali ja se vozim stalno pod punim gasom i na velikim okretajima....ak se vozim penzionerski ili na otvorenoj cesti onda ide i 130 - 140 km sa punim tankom.
Inace kod ovog auspuha mi nimalo ne smeta kaj se tak cuje....dapace, u prometu mi je PUNO bolje jer me auti i pjesaci cuju....jedino sto ima ogromne vibracije zbog tog raspadnutog bubnja ( pukao mi je nosac vec jednom pa smo ga zavarili ) i to ulje ili prljavstina curi iz bubnja...inace prije nekoliko tjedana me murjak na motoru zaustavio ( vozio sam se jedno 70 ) i nije mi ni rijec rekao za auspuh....samo klasicna provjera vozacke i prometne.
Ok....znaci uzimam onda taj novi Leo Vince TT Black ( prefarbat cu ga u crno sprejem za viskore temperature..kao i ovaj ) i variomat.
Zanima me samo jel dobim rolice i federe sa njima? Jel idu rolice koje dobim sa auspuhom u variomat ili od variomata?
Brzinomjer cu iscupat i pofarbat....retrovizore onda ostavljam iako su mi ruzni za popizdit.
Jel moze samo jos info zakaj da ne mjenjam orginal rucke i zmigavce sa ovima koje sam stavio u linku?
Hvala jos jednom!
Yield:
:notworthy:
srunner221:
4.5 ti trosi dok ne nestanu sve crtice ili mislis bas puni+ rezerva na 120km?
dario007:
Znaci otkako je kod tebe masina nije otvarana?
Znas li dali je kod prvog vlasnika masina otvarana?
Sa variomatom i tt-om bi ti krajnja trebala biti oko 95-100km/h po satu.
Sto se tice rolica i federa nejdu te koje se dobiju sa variomatom.Ako majstor ima vagicu moze olaksati te rolice koje ces dobiti.Uglavnom ti se rolice za TT-a vrte oko 5.7gr,najmeksi federcici kvacila iz bilo kojeg seta i ljubicasti malossi centralni feder.
Dizne 64-66 i 1. Ili 2.zub igle.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju