Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera runner 50 purejet.Skuter upali radi nemirno
KristijanMAKI:
Evo ljudi palim sad ponovno skuter nakon sat vremena isti problem upali dam gas ugasi se :( :( vrti gresku broj 3.
Zigas:
Stavi sliku tog TPS, da vidim kako ti je konektor orientiran. Ta koda je još uvjek za TPS.
Ako četkice/klizači i staze nusu vidno oštečene, potenciometar je pravilno sjeo na osovinu klapne i orientiran je ko sam napisao, mogao bi radit bez greške. Dok to ne središ nečeš znat ako ti je regulator propustio.
KristijanMAKI:
Posudicu od regulatora sam skido jucer unutra je bilo goriva nisam htio vadit regulator posto ne znam kako to treba napravit da nebi sta s****o.
Zigas:
Kad si skidao čašicu regulatora. Ako ti je regulator ostao u kučištu iznad i imao si benzin u čašici. To znači da je popustio. U slučaju, da ti regulator izpao skupa sa čašicom, to ne znači, da je regulator propustijo ako je benzin u čašici, jer prolije benzin preko zračnog kanala u čašicu.
Ništa nečeš sjebat ako kad sklapaš sve vitonske gumice nauljiš 2t uljem. Samo onaj mali debeo iznad regulatora treba da bude u kučištu iznad samog regulatora. Izpod ide prvo oring u čašicu i poslje njega onaj plastični. Kod sklapanja sve udje na klik i tek poslje se steže one tri torx šrafe.
KristijanMAKI:
Lp.Regulator je osto u kucistu izvadio sam ga na aitu je bilo prljastine ovistio sam sve vratio nazat pa javim kad upalim ako upalim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju