Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Šta bi mu moglo biti?
Borisroxx:
obro vece,novi sam u svijetu skutera i nedavno sam dobio aeroxa imao sam sve fabricko na njemu i stajao je jedno mjesec dana u garazi ali Sam na favrickom auspuhu inao blokadu i neko crijevo stvarno ne znam sta je to da li je za neke gasove sada imam LeoVince sa crnim top-om ali motor slabije vuce do 20 na sat i onda krene i tako moze do 85 ali kada od 20 na sat do 60 pustim gas motor izgubi snagu i nece da vuce vise sve dok ponovo to ne uradim ali kada od 60 do 85 pustim gas motor ga prima i vuce stvarno ne znam sta je problem mislim da nije mozda zapusen karburator HVALA :frajer: ??? :headbang:
dr.mrgood:
--- Citat: Borisroxx - 25 Siječanj, 2023, 21:40:27 ---obro vece,novi sam u svijetu skutera i nedavno sam dobio aeroxa imao sam sve fabricko na njemu i stajao je jedno mjesec dana u garazi ali Sam na favrickom auspuhu inao blokadu i neko crijevo stvarno ne znam sta je to da li je za neke gasove sada imam LeoVince sa crnim top-om ali motor slabije vuce do 20 na sat i onda krene i tako moze do 85 ali kada od 20 na sat do 60 pustim gas motor izgubi snagu i nece da vuce vise sve dok ponovo to ne uradim ali kada od 60 do 85 pustim gas motor ga prima i vuce stvarno ne znam sta je problem mislim da nije mozda zapusen karburator HVALA :frajer: ??? :headbang:
--- Kraj citata ---
Problem je što treba staviti odgovarajuću diznu i naštelati karburator jer je sa postojećom diznom presiromašna smjesa.
Lazar:
zdravo, imam problem sa skuterom, slabo vergla, imao sam neki los akumulator skinuo sam ga i prespojio sam ga na auto, upalio sam i auto i skuter idalje slabo vergla, ne znam u cemu je rijec, u pitanju je 2t masina, i kad stisnem puno puta na dugme za paljenje cuje se nekakvo lupkanje kao TAK TAK TAK sta bi moglo biti??
Lazar:
--- Citat: Lazar - 04 Veljača, 2023, 15:08:27 ---zdravo, imam problem sa skuterom, slabo vergla, imao sam neki los akumulator skinuo sam ga i prespojio sam ga na auto, upalio sam i auto i skuter idalje slabo vergla, ne znam u cemu je rijec, u pitanju je 2t masina, i kad stisnem puno puta na dugme za paljenje cuje se nekakvo lupkanje kao TAK TAK TAK sta bi moglo biti??
--- Kraj citata ---
matija84m:
Vjerojatno anlaser zeza, moze bit slaba masa ili su cetkice gotove.
Tak tak tak se cuje relej koji odradi svoje, ali anlaser nemoze zavrtit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju