Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Šta bi mu moglo biti?
Filter160:
Pozz ekipa.. da ne otvaram novu temu za svaki problem a hvala bogu svako malo nesta :icon_scratch:
Dakle Sr 50 morini.. setup sljedeci. Gianelli extra v2, multivar, polini plavi centralni, serijske suste, red sponge, serijski karb jos uvijek dakle keihin pws12.. bilo je ranije svega no eto trenutno je situacija da skut pali, na leru fino radi no dok mu se doda gas nece krenut nego kao da ce se ugasit, dok pustim gas opet sve fino. Kao da negdje vuce fals ali zar ne bi onda odma crko na dodavanje gasa?
Takoder promjenjen i cok.. pokusavao sam i s drugim variomatom te drugim centralnim no rezultat isti.. ne znam vise Odakle krenuti
:help: :help:
Poggiali:
koji setup karba ?
kad stavis ruku na airbox, odma se gasi?
Filter160:
Pravo da ti kazem ne znam, moguce da bi trebalo dizne promjenit ali prije dok sam imao hi speed vario i bijeli centralni radio je normalno i dao se ustelat oke.. cim zaklopim rupu na airboxu gasi se
Poggiali:
moras vidit koja je glavna dizna, ak je za serijski skuter, sigurno ne valja za giannelli i redsponge... treba veca ....
JogFromYamaha:
Stavi odma diznu 85-90 inace taj keihin nemoze raditi na tako otvorenom auspuhu jer serijski ima dizne 55,68, 70 sta je premalo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju