Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Šta bi mu moglo biti?
Lazar:
--- Citat: matija84m - 04 Veljača, 2023, 16:14:54 ---Vjerojatno anlaser zeza, moze bit slaba masa ili su cetkice gotove.
Tak tak tak se cuje relej koji odradi svoje, ali anlaser nemoze zavrtit.
--- Kraj citata ---
a kako da vidim da li je slaba masa, gdje da pogledam?
matija84m:
Zica mora postojat akumulator-rama/masina
Cesto ide na anlaser sa akumulatora
Lazar:
--- Citat: matija84m - 04 Veljača, 2023, 17:40:30 ---Zica mora postojat akumulator-rama/masina
Cesto ide na anlaser sa akumulatora
--- Kraj citata ---
hvala na odgovoru sutra cu probat nesto napravit, ako ne budem mogao javljam se opet ;D
Poggiali:
--- Citat: Borisroxx - 25 Siječanj, 2023, 21:40:27 ---obro vece,novi sam u svijetu skutera i nedavno sam dobio aeroxa imao sam sve fabricko na njemu i stajao je jedno mjesec dana u garazi ali Sam na favrickom auspuhu inao blokadu i neko crijevo stvarno ne znam sta je to da li je za neke gasove sada imam LeoVince sa crnim top-om ali motor slabije vuce do 20 na sat i onda krene i tako moze do 85 ali kada od 20 na sat do 60 pustim gas motor izgubi snagu i nece da vuce vise sve dok ponovo to ne uradim ali kada od 60 do 85 pustim gas motor ga prima i vuce stvarno ne znam sta je problem mislim da nije mozda zapusen karburator HVALA :frajer: ??? :headbang:
--- Kraj citata ---
ako si samo tutnuo drugi auspuh i drugo nisi nista dirao, nema boga da ide dobro...
trebas vecu diznu, lakse rolice, tvrdje federe kvacila
evo ti tema sa setapovima, pa trazi malo.. tvoj tt je nesto slicno kao leovince zx, yasuni r... ne moze ti nitko reci 1000% sta da stavis i da je to tocno tako, morat ces isprobavati.. ali u grubo vidi tudje setapove...
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,16473.0.html
PchelaUbica:
Pozz. Jel ima netko 3 litre kompresije za prodat?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju