Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (3/80) > >>

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 27 Listopad, 2008, 10:05:56 ---Ma ak dodu djelovi ona je slozena 100 %  pa makar ja moro slagat u nocnoj...  Meni glavno da radilicu i klip ubacim unutra dok je dan a ovo ostalo se moze i po mraku...  Ajde veliki skuterasi di ste sad kad treba koji km napravit da se dode do nas...?? :icon_scratch:   

--- Kraj citata ---
ahaa..ako nista drugo morat cemo si sami organizirat..zabavu...heheh..sala mala  :icon_thumright: :icon_thumright: :jerk: :jerk:

180fxr:
Ne fakat bi mogli doc neki... treba zvat exfreridra da dode sa zipacem s masinom od vxr-a ako ga slozi do tad al cini mi se da je reko da ce bit gotovo...

Lav:
Vidim ,zakon vam je bilo to , to se cijeni hehehhehe...... :icon_thumright:
I da trebao  bi mito bit složen do subote pa dođem i ja  heheh...... :icon_thumright:
A zvat cu ja još ekipe ,  pa trebalo bi nas biti samo da bude složen Mitosaki..... :icon_thumright:
A znam , i još jednog sa qadom kaj  bi došao pa bilo bi nas... ;D

Bruno1990:

--- Citat: Lav - 27 Listopad, 2008, 10:36:42 ---Vidim ,zakon vam je bilo to , to se cijeni hehehhehe...... :icon_thumright:
I da trebao  bi mito bit složen do subote pa dođem i ja  heheh...... :icon_thumright:
A zvat cu ja još ekipe ,  pa trebalo bi nas biti samo da bude složen Mitosaki..... :icon_thumright:
A znam , i još jednog sa qadom kaj  bi došao pa bilo bi nas... ;D

--- Kraj citata ---
lave care..hahaha..ajde ajde..od viška glava ne boli..ajde nadam se da ce nas biti..  :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright:

180fxr:
Ajde kralju ti si bar blizu..... jel znas doc do ovdje?? il cu ja doletit do preckog il jankomira po vas???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju