Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (2/80) > >>

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 27 Listopad, 2008, 09:10:26 ---A mene netko ne zove??? mogo sam biciklom doc.... aj ak slozim pilu do subote dodem.....  Kolko sati??? na igralistu il?

--- Kraj citata ---
...zvali bi mi tebe..samo smo znali  da nemozes motorm..hehee..sry...u subotu..nadam se opet..pa ti sve javimo :headbang: :headbang:..jel imas msn?  :icon_scratch:

180fxr:
Poslo sam ti pm. pa mi javi sve...

180fxr:
Ajde nek se skupi jos ekipe da nas bude bar 10-ak s skuterima tj. motorima.... mozete se nac s ovim iz zapresica pa s njim do nas...   Ili doletim ja do preckog po vas i onda idemo do rakitja....   Bruno mogli bi i do samobora na kremsnite.. najavili su toplo vrijeme....

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 27 Listopad, 2008, 09:39:16 ---Ajde nek se skupi jos ekipe da nas bude bar 10-ak s skuterima tj. motorima.... mozete se nac s ovim iz zapresica pa s njim do nas...   Ili doletim ja do preckog po vas i onda idemo do rakitja....   Bruno mogli bi i do samobora na kremsnite.. najavili su toplo vrijeme....

--- Kraj citata ---
...moze moze...sve ce mo se dogovoriti do kraja tjedna..al prvo ti zvijer slozi..onda idemo..heheheh..samo polako  :icon_thumright: :notworthy:

180fxr:
Ma ak dodu djelovi ona je slozena 100 %  pa makar ja moro slagat u nocnoj...  Meni glavno da radilicu i klip ubacim unutra dok je dan a ovo ostalo se moze i po mraku...  Ajde veliki skuterasi di ste sad kad treba koji km napravit da se dode do nas...?? :icon_scratch:   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju