Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
P:Đir po rakitju s e-kipom
180fxr:
Bruno zvao sam ja i clana malaguti f12 on je iz samobora pa cemo vidjet da dode il da ga pokupimo mi u samoboru ak cemo ic..... Samo da nas je sto vise...
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 27 Listopad, 2008, 10:57:42 ---Bruno zvao sam ja i clana malaguti f12 on je iz samobora pa cemo vidjet da dode il da ga pokupimo mi u samoboru ak cemo ic..... Samo da nas je sto vise...
--- Kraj citata ---
..superrrrrrrr...joj bi ce nas puno...ajde ko oce neka dode..al prvo dog mjesto di i kada...do kraja tjedna...ja sada popis stastavljam..pa ko misli doci neka ubaci u post :icon_thumright: :icon_thumright:
Bruno1990:
Nasli bi se u rakitju kod kruznog toka(to je odmah preko podsusedskog mosta), zatim malo zujali..onda prema samoboru i na sljeme..(nije to sad tocno al do kraja tjedna bi sve utvrdili)..ajde javite se ko zeli ici :hello: :icon_thumright:
Evo popisa:
Bruno1990 (ja)
rakitje00
lukas93
180fxr
fic
malagutif12 ???
3 frenda(sa xt-ima i sendom) iako nisu na forumu al nije bed
180fxr:
A trebali bi negdje di ovi ostali znaju doc.... ili igraliste pa ja idem po ostale do king crossa il ovako:
Svi koji dolazite iz centra, znaci Zagrebackom avenijom dolazite do jankomirskog mosta i prelazite ga... tada ste vec na "autocesti" ... Prolazite 2 odvajanja odmah poslje mosta i vozite se kojih kilometar i ispred sebe imate odvajanje JEZDOVEC,tu se skinete i ja dodem tamo po vas..... Svi koji zapnu mogu zvati na 091-9471-711
180fxr:
Bruno ovo moje je jednostavnije za ove koji neznaju starom samoborskom..... Ali evo ovako oni koji ce doci zagrebackom avenijom nek kontaktiraju mene iako je sve objasnjeno.... A oni koji znaju do pudsusedskog mosta se tamo nalaze s tobom... i vi tamo cekate mene s ovima koje ja pokupim na skidanju za jezdovec.... jednostavno... :icon_thumright:???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju