Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
Corector:
--- Citat: PchelaUbica - 01 Srpanj, 2020, 23:37:28 ---Kad smo vec kod spidfajta . Samo spustis noge na pod i nece pobjec nikud
--- Kraj citata ---
Koji si ti kralj, zapazas upravo one situacije koje sam ja prosao. Hahaha najjace mi je kad trokira jedno 30 sekundi i ne krece niti 1mm. To je zato sto smo vozili minarellije i ne.mozemo se nacuditi toj sklepotini. Ta nemoc je neopisiva, pogotovo kad dodje uzbrdice, opadanje kazaljke je nevidjeno brzo, jace od Brembo 6 klipnih kljesta i oba diska na orednjem kotacu promjera 320mm. A kad nasiljis kuplung da vise lovi onda se istopi kao sladoled . Najjace mi je bilo kad sam dosao s Roxom i prosjecno slozenim baseom vs Peza sf2 mega tunibg midrace 10 hikjada evra ulizeno. Mazno ga ko katapult, peza vrti vrti ali nista se zanimljivo ne desava. Jos od davnih dana je Peza meta sprdanja.
Cuj ovo, peza od suhog ide 100, pa to ide samo na snimkama 100, uzivo Piaggio trokira koliko se sporo vozi i onda odlaze svijecice jer se moras voziti na nepredivjdenom otvoru gasa kojo je namjenjen da hladi masinu prilikom pustanja istog
Scooterist_#1:
Peza od suhog jebe mame s obzirom kakav je to bumbar i jos zrak
matija84m:
Hahahah mozda nekim kinezima :toothy12:
PchelaUbica:
Bas sklepotina do ibera. Tzv nahvaljena euro kečina
Ono sto si pricao korektore nekidan.. kuriš zvono dok se totlno ne izdeformira. Stavis da lovi vise onda imas kvacilo par dana i mos ga bacit... Pa ti biraj sta ti pase
Ma bjezi brale. Prijenos katastrofa odraden , a ostale stvari da ne pricam.
Peza je za dedeke i curice, i to mrtva serijala AC za po kruh i mlijeko
Scooterist_#1:
Dobio friski video
Napomena: ovime osobno nemam nista protiv clana matija 84m niti gilere dna, tako i tako je na pocetku teme i moj nrg koji je stao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju