Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
matija84m:
Nemam ni ja nista protiv videa.
Svi znamo sta se raspalo. A znamo i slozit masinu koja je vjecna, samo takva masina gmize.
Ovo je napaceni drevo koji je pokazao moc na drag stazi. Setup svima poznat. I zamorce opet vozi i mogu sa svima bez srama stat na drag. A sa kim ce peza na drag? Mozda sa elektricnim romobilom da proba?
Scooterist_#1:
Ma peza nema kaj radit na dragu to nije skuter za bilo kakva natjecanja pa i ona najmanja.. Ja pricam o kvaliteti serijskog skutera o nicem drugom.. Ak oces nekaj prek 100gpsa kupis jace i kruzas tom brzinom... Peza nije za rezultate
Corector:
Uuuuu, pocelo je. Tko nam se to obraca preko produzene ruke, onaj tko ima znanje i iskustvo, a Peza ga je izrabila i iskoristila te ostavila na cjedilu da se mora zadovoljiti sa zracnjakom od 50 kubika??? Pa to je za amatere i pocetnike, i teske ranjenike koje su svi setupi iznevjerili. Vratio se covjek na Default i safe mode postavke pa nam se ruga jer tunirano? He he, kakonce se drugkcije peza prezentirati nego anti fair play igrom i djecjim pricicama.
Ajde gmizi i uzivaj.
Nemres s pezom da imas sve u malom prstu. Nadavao se para i para za Pezu, mudar covjek bi slozio 10 drugih skutera za tu cifru i stalno se vozio.
PS Matija je slagao skutere preko noci, riskirao s izrabljenim dijelovima pa dokle ide, a Suhi je narucivao, cekao, kupovao specijalne skupocijene dijelove, sve novo pazljivo s puno ljubqvi ugradjivao, pratio testirao i opet mu se sve raspadne. I onda kaze samo francuz, samo peza. Pa odjebi vise s tim recikliranim otpadom i kome jos mozes ispirati mozak s tom kanturinom kojoj se skrivaju sve mane.
Pa jel moze bar ijedna postena usporedba Peze biti u igri???? Sve neke podmukle usporedbe, gdje se vidi koliko jadan moras biti.
PchelaUbica:
Scooterist sta se onda ta peza toliko uzdize. Kojoj. Na dnevnoj bazi rikavaju cdi, bobine, lulice, kvacilo,zvono, matice variomata ,polutke , getribe, dosjedi bloka,radilice,. Iglicasti i neznam ti ja sta jos mozes izmislit to ce ti se sjebat
Nitko nije ni uzdizao piaggia ni minarellija iznad ostalih dok gospodin napuhani nije trollao cijeli forum vec dugo vremena.
Ako cemo pricat o serijskih skuterima onda mozes uzet bilo koji i isti ti je k**ra* vozi ga dok se ne raspadne
A za uzdizanje za pezu nema mjesta i gotovo
Lezz22:
piaggovi fanovi: vjecna masina al se kvari kao svaka druga masina, dijelovi kao jeftiniji al opet skuplji od pezinih, francuski auti se porede s skuterom a alfa, fiat i ostali isprdci s piaggiom ne ?
Ne izdizem pezu jer i ona sama ima mana ali msm da bi 50% clanova def. trebalo psihijatrijsku pomoc.
Vidim da je suhi dobio ban zbog krsenja pravila ali od ostalih nije nitko a prvo pravilo je o diskriminaciji i pozivu na mrznju.
Pcelo objasni mi kak zvono i kvacilo rikava na dnevnoj bazi jer s piaggia na pezu i obrnuto sve pase a meni dan dnas traje serijsko kvacilo ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju