Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

<< < (7/28) > >>

PchelaUbica:
Normalno da mu niko nemore dpvest naturpijanu pezu jer su i proizvodaci odustali od dijelova za pezu.
Nema nigdje ni za uzet midrace-hiend komplet dijelove da slozis tako nesto

dacerovs:
Zasto se na Pezi sama odserafljuje matica variomata?
Suhom se odpustao i magnet, a serijala bio SF2.

stipe:

--- Citat: Zacvikani - 17 Lipanj, 2020, 09:01:52 ---Stipe objasni ti nama kako razjebat namotaje i kako ih servisirati ?

--- Kraj citata ---

ne znam brate, nisam serviser  ;D ali eto, dogodi se i najboljen da zajebe

--- Citat: Scooterist_#1 - 17 Lipanj, 2020, 09:12:09 ---Stipane moj a sta ti se ja kuzin ne znam sta je tocak... Skuter je uzet za male novce i opce nije bitno.. To mi nije prvi, ni drugi, ni posljednji... Niti u anjgorem niti u najnoljem stanju.. Poanta je da samo nastavlja niz gdje je zadnji Piaggio stao..

--- Kraj citata ---

a ne znam sto bi ti na to rekao...

pogle sto sam do sad imao:

cagiva passing 125
malaguti f15 70
gilera 180sp
runner 50
liberty 70
runner 50 novi
beverly 250
liberty 50
ngr 50
aprilia 200
aprilia 50
vespa et4 150
beverly 250ie

od svih ovih, samo mi se prvi pokvario, pukla radilica, a svi drugi su vozili bez beda, tu i tamo neka sitnica...
za mene je piaggio najbolji na svitu!

budimo realni, yamaha je bolja, ali nema dusu, tako da mi ne igra nikakvu ulogu...

Corector:
Marac, posto je Suhi otpao jer uvijek igra prljavo, al to mu vise ne prolazi, evo par pitanja za tebe.

Peza je super. Koja to peza? Sa euro 1 blokom? A jel se sjecas kako su isli piaggio skuteri izbtog doba, dok su imali SC08, ili pak minarelliji?

Meni se cini da vi usporedjujete euro1 blok i gadi vam se sve novije od toga, pa to je logicno, svima, ne samo vama.

Pricaj o Pezama od euro 2 bloka, to je od 2004 godine pa na dalje. Jel bi se ususdio kupit novu Pezu? Dokle bi dogurao? Kaj bus na novu horizontalu okacio vertikalu Euro1?

Kazem, niste realni. Peza euro1 je ok, ali gazi je vrijeme, znam i ja za izvrsne primjerke i ode im uljna i ode sve u nepovrat, a sci onda kupuju kineske zamjenske dijelove na takvu pezu, jer originalni kostaju koliko ono?

Prije se skuteri nisu kvarili kao danas, talijani su zasluzili s razlogom da budu ispred, to su teske izvozetine danas s razlogom, jer su se ganjale dan noc kad je bio scooter boom kod nas, tamo oko 2003 godine. Vozilo se tada i mnogo SF2 jer su bili uvijek na aksciji 12500kn, i bili su dobri, ali i sporiji, jer kad bi stavili auspuh imao bi odvratan drecavi zvuk koji nikako da prodje. E sad, da li su to sto su nekada bili, naravno da nisu. A da li jlsu danasnje peze bolje od danasnjih piaggia, cisto sumnjam, ali skuplje i jebenije sigurno jesu.

I kladim se da tebe i Suhog necemo nikada vidjeti na novijim Pezama hehe ;)

I za mene ce uvijek purejet biti stroj, a peza gnoj. Steta sto Suhi nije mogao vidjeti kako Elystar pici kroz Sloveniju s kratkom granom, kad jenimao onog gmizavca, tako da je ostao zakinut za jedno zanimljivo iskustvo, jer purejet isto moze juriti, i ono sto je sigurno, dulje od peze.
On da proba purejeta s otvorenim vizirom, suze bi mu ponovno isle od vjetra...

Zacvikani:
Corector zar se nisi vec 2x odjavio sa ove teme? Opet se vraćaš , zašto ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju