Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
matija84m:
--- Citat: Scooterist_#1 - 17 Lipanj, 2020, 10:11:03 ---
--- Citat: matija84m - 17 Lipanj, 2020, 10:06:26 ---Ovo mi nije bas jasno kako peza u serijali ide bolje od piaggio?
Valjda cu dozivit i to viđenje, kada peza napegla piaggio :toothy12:
--- Kraj citata ---
Probaj, vidi pa javi. Govorim striktno za krajnju brzinu sf2 vs gilera runner/piaggio nrg/aprilia sr 50 karbosi
--- Kraj citata ---
Ak je sve uredu taj mc3 sta imas preskoci sve peze po snazi i brzini.
dario007:
Znam u kojem smjeru se vodile prosle rasprave Peza vs Piaggio...Bilo je vrijeđanja,ponizavanja itd.
Nezz zasto Suhy ima posebnu potrebu izdici Peugeota iznad Piaggia?
Evo ja sam tuning freek,dopeljajte Peugeota koji ide bolje od mog midrace 70cc Powera koji je slozen i postelan u 5 dana i ja prelazim na Peugeot.
Tema bude ostala dok god ne bude vrijeđanja,Suhi i sam zna da je pod velikim povecalom,pogotovo radi ovakvih podbadanja u kojima je on maher i opet bude unio Pezu u svaku temu koja postoji na forumu.
Scooterist_#1:
--- Citat: dario007 - 17 Lipanj, 2020, 11:02:37 ---Znam u kojem smjeru se vodile prosle rasprave Peza vs Piaggio...Bilo je vrijeđanja,ponizavanja itd.
Nezz zasto Suhy ima posebnu potrebu izdici Peugeota iznad Piaggia?
Evo ja sam tuning freek,dopeljajte Peugeota koji ide bolje od mog midrace 70cc Powera koji je slozen i postelan u 5 dana i ja prelazim na Peugeot.
Tema bude ostala dok god ne bude vrijeđanja,Suhi i sam zna da je pod velikim povecalom,pogotovo radi ovakvih podbadanja u kojima je on maher i opet bude unio Pezu u svaku temu koja postoji na forumu.
--- Kraj citata ---
Ma Rade tema je tu jer nije peza takav gnoj... Peza u serijali je super... Naravno da ti niko nemre dopelat neku naturpijanu pezu i da bu maznula pia makinu... Nebu i moramo bit realni.. Al me ljuti znali me ljudi pitat kaj da kupe za serijalu citaj stariji ljudi al da ide i ne kvari se... I odma prica kak peza ne valja kak se to kvari, kak je vilica na sfu k**ra*, kak im fergazeri cure, kak nejdu itd... Nije istina.. Kvalitetni su to skuteri dok god ne drkas po njima i ne ulazes u neki tuning jer ak samo auspuh stavis usudio bi se reci da cak losije ide neg u serijali... Vilica na sfu je smijesna istina da, ali imas par selena i amortizer koji kad ode promijenis za cas... Fergazeri im se lako postopaju i voli plovak u frgi popit benge i onda preljeva... To ne znaci da svi cure i zahtijevaju zamijenu cijelog karba.. Samo to mi je cilj nista drugo! Stay tuned with Pia, stay stock and cool with Peza
Scooterist_#1:
Tema francusko g#vn% me na ovo pisanje potaknula jbg
matija84m:
O francuskom govnetu pricam samo iz svog iskustva i to je vec previse kvarova i ulaganja u francuza.
Kako moze bit normalno da brisaci, odnosno samo metlice brisaca kostaju 250 kuna?
I ja bi sada trebal rec da je normalno, da je to bas prihvatljivo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju