Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

<< < (4/28) > >>

Corector:
Zahvaljujem se na ideji za vezice, to ne zaboravljam i cijenim.
Ali dugujes mi vise hvala, jer je tvoja peza slepana vise nego sto neki ljudi predju u sezoni.

I ne moras biti toliko pokvaren, reci da sam vozio prekratku getribu, i stavio novi 19mm remen koji je imao brutalnu izlaznost da je strugao od bendiks i okretaji je njega i anlaser u top speedu pri 9000+ okretaja, pa su se cetkice anlasera na toj i jos vecoj turazi zbog prijenosa potrosile zacas.

Na srecu, sve je rijeseno sa 20% getrivom, i ono stekanje bendiksa prilikom paljenja znas, jer se brutalno isuse pikse kada remen dodirne bendiks...

Ali tebi nema pomoci, glede peze, nikad neces imati performanse i trajnost. A bogami s ovim nerealnim podjebavanjem sto ti je ocito prioritet, bude stvarao odbojni luk koji ce mnogi izbjegavati, ili ce pozeljeti izbjeci... Fix it!

matija84m:
Ovo mi nije bas jasno kako peza u serijali ide bolje od piaggio?
Valjda cu dozivit i to viđenje, kada peza napegla piaggio :toothy12:

Scooterist_#1:

--- Citat: matija84m - 17 Lipanj, 2020, 10:06:26 ---Ovo mi nije bas jasno kako peza u serijali ide bolje od piaggio?
Valjda cu dozivit i to viđenje, kada peza napegla piaggio :toothy12:

--- Kraj citata ---
Probaj, vidi pa javi. Govorim striktno za krajnju brzinu sf2 vs gilera runner/piaggio nrg/aprilia sr 50 karbosi

Zacvikani:
Piaggio je velika zajednica fanova i ima ih posvuda , dobro su povezani rodbinskim vezama i kumovanjem. Ukratko kao HDZ , cim se neko sranje dogodi skrivaju se istine.

Scooterist_#1:

--- Citat: Zacvikani - 17 Lipanj, 2020, 10:11:50 ---Piaggio je velika zajednica fanova i ima ih posvuda , dobro su povezani rodbinskim vezama i kumovanjem. Ukratko kao HDZ , cim se neko sranje dogodi skrivaju se istine.

--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy12: showwwww

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju