Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
PchelaUbica:
uopce na peugeotu ne vole otic namotaji,bobina,cdi
Pravi vlasnik peze u steku ima po 10 komada od svake stavke
Scooterist_#1:
Opet francek mora u akciju
Corector:
--- Citat: Zacvikani - 17 Lipanj, 2020, 09:28:43 ---Bas me zanima jel taj nrg prosao sito i reseto ko viva ? Neka kilometraza bude svjdok.
Na peugeotu ne odlaze namotaji ni radilice ko na pjurdetu .
--- Kraj citata ---
Volis se zakaciti za radilicu, to ti dodje kao dudica, radilica i radilica.
Sto je radilica? Srce motora.
Ono tvoje malo prkno trpi mizerno opterecenje i otpore zraka. I nadjes se pametan to usporedjivat. A ja vozim te radilice s barem dvostrukim opterecenjem i nista ne odlazi.
Uvijek bio, i ostao i ostat ces - nerealan.
Za piaggio karb namotaje je tocno da crkavaju i da nisu pouzdani, crkne visokonaponski namotaj, onaj zaliven u crnu plastiku u kojem je hrpa zice kao vlas kose.
Za utjehu, od purejeta namotaji nikad ne odlaze jer imaju samo debelu zicu.
Ja se odjavljujem iz ove teme, dovoljno sam rekao, a ove fore di se peza pokusava uvelicati na jeftine nacine me ne zanimaju.
Drago mi je da si presao puno km s Vivom AC50, samo imaj na umu da si u Baby klasi odnesao pobjedu, to treba priznati. Ali ono sto je ta tvoja radilica osjetila je barem 50% manje opterecenja plus okretaji koji su manji na tvojoj masini.
Mi vozimo 70tke, ti garis.. ja se ispricavam, ti gmizes 50tku i nasao si se pametan i to usporedjivati.
Meni je bitno da sam postigao da se vozim sa 70tkom u dvoje duze nego ta tvoja baby klasa, a da to sve prebacis na purejet agrrgat, vozio bi se jos duze, i DA nebi morao mjenjati lezajeve kao na svojoj pezi, i puno jace i ako trrba brze.
Zakljucak ti je tu, cestitam na baby klasi, dobar rezultat. Pokusao si uci u zescu klasu i tamo te je svaki dan nesto posralo, sjecas se onih cvikanja, odserafljivanja radilice, provlema s raspadnutim variomatim, kvacilima, remenjem, getribama??? To cemo zaboravit jel. Barem si pokusao, drz se baby klase i guraj pezu iznad svega nadjebavajuci sve ostalo, ali samo se sjeti koju to klasu guras...
PS jesi vidio kako izgleda Zetov "safety car" onaj kamion kaj ima kratku getribu i vuce tramvaje, a svaki tramvaj ga mazne.
Zacvikani:
Podfrkni rep i sjeti se balatona. Napumpani pjurshit
Scooterist_#1:
--- Citat: Corector - 17 Lipanj, 2020, 09:39:30 ---
--- Citat: Zacvikani - 17 Lipanj, 2020, 09:28:43 ---Bas me zanima jel taj nrg prosao sito i reseto ko viva ? Neka kilometraza bude svjdok.
Na peugeotu ne odlaze namotaji ni radilice ko na pjurdetu .
--- Kraj citata ---
Volis se zakaciti za radilicu, to ti dodje kao dudica, radilica i radilica.
Sto je radilica? Srce motora.
Ono tvoje malo prkno trpi mizerno opterecenje i otpore zraka. I nadjes se pametan to usporedjivat. A ja vozim te radilice s barem dvostrukim opterecenjem i nista ne odlazi.
Uvijek bio, i ostao i ostat ces - nerealan.
Za piaggio karb namotaje je tocno da crkavaju i da nisu pouzdani, crkne visokonaponski namotaj, onaj zaliven u crnu plastiku u kojem je hrpa zice kao vlas kose.
Za utjehu, od purejeta namotaji nikad ne odlaze jer imaju samo debelu zicu.
Ja se odjavljujem iz ove teme, dovoljno sam rekao, a ove fore di se peza pokusava uvelicati na jeftine nacine me ne zanimaju.
Drago mi je da si presao puno km s Vivom AC50, samo imaj na umu da si u Baby klasi odnesao pobjedu, to treba priznati. Ali ono sto je ta tvoja radilica osjetila je barem 50% manje opterecenja plus okretaji koji su manji na tvojoj masini.
Mi vozimo 70tke, ti garis.. ja se ispricavam, ti gmizes 50tku i nasao si se pametan i to usporedjivati.
Meni je bitno da sam postigao da se vozim sa 70tkom u dvoje duze nego ta tvoja baby klasa, a da to sve prebacis na purejet agrrgat, vozio bi se jos duze, i DA nebi morao mjenjati lezajeve kao na svojoj pezi, i puno jace i ako trrba brze.
Zakljucak ti je tu, cestitam na baby klasi, dobar rezultat. Pokusao si uci u zescu klasu i tamo te je svaki dan nesto posralo, sjecas se onih cvikanja, odserafljivanja radilice, provlema s raspadnutim variomatim, kvacilima, remenjem, getribama??? To cemo zaboravit jel. Barem si pokusao, drz se baby klase i guraj pezu iznad svega nadjebavajuci sve ostalo, ali samo se sjeti koju to klasu guras...
PS jesi vidio kako izgleda Zetov "safety car" onaj kamion kaj ima kratku getribu i vuce tramvaje, a svaki tramvaj ga mazne.
--- Kraj citata ---
Dizem kapu pjurdetu jer vidim da ga vozis dugo i poznas u saraf i sve potkrepljujes dokazima... Ocito je kvalitetnijim dijelovima napucan.. Ne znam kakav nisam ga nikad imao, a jos manje sam htio priliku za upustati se u neko druzenje s njim jer si vačjda jedini koji ga zna u dusu.. Ali za karbos odgovorno tvrdim da ovi od 2000 ili koje vec godine s vecim variomatom i ostalim razlikama ne valjaju k#rca kvaliteta je koma... Zasto volim pezu??? Mozda zato sta nisam tip za kiteve i auspuhe opcenito, a jedan speedfight ide bolje od icega u serijali (mislim na krajjnju brzinu kao glavni faktor, a nije ni ubrzanje za bacit) i traje dulje od svih Pia karbosa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju