Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
Corector:
Jako mi se svidja ova Peza, kao da su culi moje kritike da se na njihovim skuterima sjedi kao na WC skoljci. Ovo je super polozaj, i to je lagan skutercic s uskim gumicama.
Sad treba cekati da se otkrije zagonetka; kako to ide i kako ga odblokati.
Ne svidja mi se ono crijevo od ulja na prirubnici, kroz povijest se pokazalo da to nije najsretniji polozaj jer crijevo voli puknuti na vrhu mesinganog pipca, ali to teo nakon vise od 10 godina, medjutim posto su danasnja crijeva nize kvalitete, to bi se lako moglo desiti puno ranije. Sve se moze preduhitriti kvalitetnim odrzavanjem.
matija84m:
Kako odblokirat? Problem danasnjice sa svim skuterima.
Svjedoci smo kolko toga treba napravit na piaggu.
Vjerovatno je i sa ostalim proizvođacima tako. Eko 14 norma :toothy12:
zvonkec92:
dolazi polako era kada skuteri postaju kao i novi auti, sve puno elektronike senzora indikatora ajnsprica da nista nemozes sam doma tjunirat odblokirat i slicno a to mi se ne svida, ne svida mi se ni sta kinezi poceli gy6 radit sa ajnspicom, sve to treba swapat na karb. Fala Bogu na prastarom minareliju koji ce zivjeti vjecno
matija84m:
Da. Neke stvari vec dugo idu u krivom smjeru. I kvaliteta nikakva. Zato treba odrzavat ovu starudiju kaj imamo jer to jos valja. Ovo novo kaj se nudi je uzas.
Bakonja fra Brne:
--- Citat: paradajz - 03 Srpanj, 2020, 14:18:54 ---Pa ako ti je taj peža toliko drag, uščuvan i paše ti, uloži nekih 3 soma kuna u kit, spuh, vario, getribu i karb i biti će brži
--- Kraj citata ---
Ako si se osvrnuo na moj post ja nemam namjeru ništa unaprjeđivati na skuteru. Samo redovni servisi plus kvarovi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju