Skuter mi se.opet vratio, neobjasnjivo brutalno trokira na 5000rpm i krene zakjevati, inqce kad ga gazis on ide. Nakon cijele veceri, (dao vise zraka na leptiru TPSa, stavio opet drugi auspuh jer je ovom neki idiot pocupo sve pregrade, stavio opet drugu mapu da vidim desavanje, stavio drugi usis jer je neka budaletina stavila od pleksija lamelice u olasticnom kucistu usisa, otvorio ajnspric da vidim jel ima hrdje jer je ovo smece jedinstceno po tome), opet sam nasao neku trulez u ajnspricu, sad bi kao trrbao izglancati i rezervar iznutra....
Sveukupno sam imao jedno 6,7 brutalnih poraza, pobjede se mjere u lijepim brojkama, (ali ja sam onaj koji ce od stada ovaca ici za onom jednom.pi*ka.joj materina...) gdje sam skutere popravljao po 5x i vise puta i svaki put bi uskoro krepao, a da bude secer na kraju par njih je taman pred vrhunac ispjeskarilo cijelu masinu i tu je puklo sve. Vecina od tih skutera bi vozila bez problema da imam bolji feedback od vlasnika, ili pak da imaju barem 1.originalni tvornicki serafic na sebi kdnosno barem 1 netaknuti/osakaceni dio. Kad ti dodje takav otpad, tu roka i koncentracija pa se i potkrade i pokoja greska nakon desetaka poteza...
Uglavnom, ova sotonisticka gilera ima simptome kakve nikad niti jedan purejet nije imao. A najgore od svega sto je g#vn% dovezeno iz ukiseljene njemacke gdje je dosta dijelova nagrizeno, i sada cak sumnjam da negdje, pazi, negdje, struja je dobila zbog korozije......
S druge strane to je Novi tip Runnera, jedan od najzajebanijih skutera glede pristupa i rada, sav je neki u kur*u i sad se trrba naviknut na to jedno jedino g#vn%.
PS, nikada jos nisam.imao.nerijesenog ajnsprica u originalnom stanju, to podrazumijeva da dijelovi nisu skebani od nestrucnog drkanja, te da skuter nije bio u takvim uvjeta.da sve trune, plijesni i oksidira...
Ovdje sam.se.doveo u vrlo jebenu situaciju. Krenuo sam s normalnom.pretpostavkom kako je to skuter kojo se.moze popraviti u razumnim.okvirima. medjutim,.prekasno sam skuzio ogromnu jebenu listu koja je zaprepascujuca po pitanju kolicine sjebanih i polusjebanih dijelova. Skuter je realno neisplativ za popravak, jer zahtjeva rastavljanje apsolutnog svakog dijela u dijelic, selekciju i odstranjivanje itpada, te nabavku svega sto fali i sklapanje istog... Jedan od najgorih slucajeva ikada...
Dakle rad nadmasuje dijelove vise puta, a dijelovi koji su naceti, kostaju, pa dosta...
I pazi ovo, ja se.vozim, namjerno, bez ikakvog filtera goriva, a ovima ne pomaze 10 filtera i naci cu smece u sistemu za napajanje gorivom.....
Dugotrajno stajanje, u losim uvjetima je najgora moguca kombinacija, plus kad ga zacine ovi sto načmu originalne dijelove, dolazis do toga da je to cisti otpad.