svasta je moguce, znam da je i žolt imao veselje sa speed controlom, pa je vozio spa na 14g, a isto je krenio s 15,7 kak dodju i kao dobro je, dobro je dok ne krene ne ic u okretaje, a i štef se vrtio isto oko 14g na dragsteru 180, tako da bilo nas je koji smo se zajebavali sa polinijem
gore sam napisao meni na 150 je bilo super kad sam skinio multivar sa 13,5g (kratki bijeli) i stavio polini sa 15,7 (novi serijski centralni) dok nije poceo zajebavat
i vidim gore sam krivo pisao, nisam imao 15g vec 14,7, jer u tog grmazi polini i ima role, kasnije sam stavio 14g i sve role izbusio na 14g
s malossi rolama sam imao problem, zasto ne znam, ljepile su se po kanalima i ostavljale crni trag, kao da je guma spaljena, iste probleme je imao i efz na sr172 i Josip na svojim space satlovima (obojca speed control + malossi role)
iako moram priznat sve ide daleko bolje kad smrsavis 20kg
2 screw.bibe ako imas probaj s gram laksima, al mazi uvijek, al vidjet ces i sad kad namazes, da je to sasvim nest drugo, dok opet ne pocne zajebavat
ne znam s kojom masti probat uopće, dal teflonska, grafitna, silikonska, mozda nabavit onu bakrenu za visoke temperature sto se koristi za kočnice tj plocice