Tehnički kutak > Injection
Purejet nemirno radi na mjestu
delorto:
--- Citat: delorto - 10 Lipanj, 2020, 21:18:16 ---
Taj Novi Runner je neki cudan i sav zacepljen. Ide osjetno losije od starijih generacija. Treba to istrazit prvo. Plus, kompliciran je i neprostupacan za radit.
Cuvaj se ovih sto ti vjesto prodaju price ovako na daljinu, i ostavljaju dojam kao da su majstori koji rjesavaju na daljinu, to su obicni sarlatani koji iskoristavaju takve prilike, gdje svoj nerad obilno naplacuju.
--- Kraj citata ---
Pa neznam dali je baš novi model,išao na net i 2007 ne liči baš na moju ranericu.Moja više liči na staru ranericu.
[/quote]
Ako je stari model onda ima možda nade ?U jednoj temi za Ditech sam pročitao ,da si napiso .(Pumpa ti zadovoljava preduvjete za rad motora. Da te ona zeza, masina bi ostajala bez goriva/kao da iskljucis kontakt na moment.)Ovako meni radi kao da iskljucis kontakt na moment+loš rad bez gasa nešto se zaleče?
aragonY:
Ako ne znas prepoznati novi runner pored starog onda stvarno nisi covjrk koji bi trebao petljati oko bilo kakvog skitera a pogotovo purejeta. Prepusti nekom ko se kuzi bolje os tebe. Samo nemoj Ivici iz Petrusevca ;D
matija84m:
Hahaha nismo ivicu dugo spominjali
Bude ga ivica prebacil na karb pa ces se bezbrizno vozit tri dana nakon kaj ti ga sredi.
delorto:
--- Citat: aragonY - 10 Lipanj, 2020, 23:24:59 ---Ako ne znas prepoznati novi runner pored starog onda stvarno nisi covjrk koji bi trebao petljati oko bilo kakvog skitera a pogotovo purejeta. Prepusti nekom ko se kuzi bolje os tebe. Samo nemoj Ivici iz Petrusevca ;D
[/quot
Nisam neki fen ranerica,to mi je prva i nikad mi nije bilo bitno koji je model.Po godišnjem izrade kao je novi model a na izgled je stari model.Pa promašio si tem ako si nešto bolji od mene ajde malo pomoči ili je kenjanje sve što znaš.
--- Kraj citata ---
aragonY:
Smijesan si. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju