Tehnički kutak > Injection

Purejet nemirno radi na mjestu

(1/5) > >>

delorto:
Evo opet ja. Purejet 50 2007 ne pali baš od prve ali dosta brzo a onda nemirno radi na mestu kašlje,onda kad mu dodaš gas on normalno reaguje onda kod fula se zaleče,hoče u okretaje,pa malo prekine i opet se zaleče u okretaje?.Ko da nije prava kombinacija goriva i vazduha ili kao ,da bih prekidala svečica pa sam promenijo stavio drugu polovnu i isto?Kad malo popustiš okretaje on radi?
Pomoč šta bi to moglo bit?Gde tražit?

Ljuta papričica:
Purejet ima puno problema. Kada do njih dodje prebacuje se na fergazer

robyakarider:
kupis novi skuter i rijeseno

Corector:

--- Citat: Ljuta papričica - 10 Lipanj, 2020, 17:11:32 ---Purejet ima puno problema. Kada do njih dodje prebacuje se na fergazer

--- Kraj citata ---

Kae Suhi, boli te sto su 3 Purejeta istovremeno i bez greske izrokali trip?
A mislim da ti najteze pada sto te dobrano izbrasnari mrtva serijala s polini variomatom, iako je na Pezi Stejđ4378... I opet treba mjenjati lezaje radilice, jbg kad se ne kupaju u cistom ulju :toothy12:

Taj Novi Runner je neki cudan i sav zacepljen. Ide osjetno losije od starijih generacija. Treba to istrazit prvo. Plus, kompliciran je i neprostupacan za radit.
Cuvaj se ovih sto ti vjesto prodaju price ovako na daljinu, i ostavljaju dojam kao da su majstori koji rjesavaju na daljinu, to su obicni sarlatani koji iskoristavaju takve prilike, gdje svoj nerad obilno naplacuju.

delorto:

Taj Novi Runner je neki cudan i sav zacepljen. Ide osjetno losije od starijih generacija. Treba to istrazit prvo. Plus, kompliciran je i neprostupacan za radit.
Cuvaj se ovih sto ti vjesto prodaju price ovako na daljinu, i ostavljaju dojam kao da su majstori koji rjesavaju na daljinu, to su obicni sarlatani koji iskoristavaju takve prilike, gdje svoj nerad obilno naplacuju.
[/quote]

Pa neznam dali je baš novi model,išao na net i 2007 ne liči baš na moju ranericu.Moja više liči na staru ranericu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju