Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (17/119) > >>

matija84m:
Jbg. Meni su svi ti francuzi banana koje vozim, zasto su svi losi neznam. Mozda jer sam se navikal na forda kojeg samo tocim i vozim. Ulje netreba dotakati, veliki servis ne postoji jer ima lanac, prednji diskovi mjenjani na 272000 km. Zato jer je majmun na tehnickom rrkal da su tanki. Koji francuz vozi 272000 sa org diskovima?
Na ovjesu su nejada davno zamjenjeni kugle i krajnici ostalo je org. Auto ima 285000. Koji ce to francuz napravit. Ljudi moji vozim svasta, ali ne popravljam jedino forda.
Auspuh je original njegov 2001.g.
Tako mogu nabrajat u nedogled. Zadnjih 12g. Se djeca voze iza i nisu uspjeli nista unistit. Operi ga i ko nov je.
Svi podizaci, centralno i daljinsko radi kako su u tvornici slozili.
Ugrubo receno 99% auta je orginal, a star 19g. Sa 285000.
Smatram ali nisam siguran da je audi jedino kvalitetniji, ali upitno je i to.
Ali je skup.

Onda ce netko rec pa nisu ti francuzi losi, a kvare se vise nego ona zastava koja nije nis valjala.
Sa mjeseca se moze jasno prepoznat kineski zid i odlagaliste francuskih automobila.

Oliverxxx:
Da se nadovežem na ovo gore...
Clio2, prvi vlasnik,sa 283000 km  još uvijek prvi diskovi i prvo kvačilo...
Osim redovnih servisa mijenjani samo amortizeri
Pa nek neko kaže da ne valja!!!
Odjebite... :toothy9:

Deki.:
Moramo te prijavit Renault-Nissan Adria. Možda dobiješ novi auto

zvonkec92:
jbt pa kaj se vi po jajcima vozite kad vam tolko diskovi traju? Ja kupio thaliu sa 66470km u baoticu, odma drugi dan zamjenio orginalne diskove jer su bili truli a pola plocice otpalo pa je samo pola kocilo. Auto star 10 godina vozila ga baba. auto sad ima 19 godina ( znaci 9 je kod mene ) mjenjam diskove u prosjeku svakih 40tkm tj 1 par diskova dvoje plocice. Na autu nema šerafica kojeg nisam odserafio, ne postoji ama bas svaki dio na autu sam raskopo jer je malo malo negdje nesta krepalo ili zajebavalo. Na orginalnom motoru 5x dihtung glave. stavio drugi novi motor sa 40tkm i nakon 10tkm skurio dihtung. To preslozio i od onda evo vozim vec 30+tkm bez problema ( fala bati Tomiju koji je drzao kutomjer prilikom zatezanja glave ). 2x veliki kiler 2x mali kiler a to znaci cijela armatura van da bi doso do francuskog inzinjerskog govneta. Da ne nabrajam krepanih motorica ler gasa, francuskih trulih đekova koji gube spoj, krepanih prekidaca po unutrasnjosti, krepane vure koju jos uvjek nisam zamjenio a pokazuje krivo kmh a i nakon pokretanja test moda kad se sve vrati na nulu ne traje veselje dugo jer opet se pocne dizat sama od sebe i ode npr na 160 a vozim se 80. I sad eto dolazi 20-a godina i poceo je polako cvast zadnji desni rubnjak... Kad sam shvatio kolko sam para u taj auto ulupao od tog trenutka sam ga prestao mazit pazit i tetosit kao sto neki ovdje svoje pežoiće bumbarčiće bombončiće maze i guze... Francusko auto ne zasluzuje takav tretman jer samo izbija pare iz đepa a ne daje nikakvo veselje za uzvrat

zvonkec92:
Zaboravio spomenut 2x selene na škarama, 3x prednje lezajeve u glavcinama, 3x zadnje, 4x kugle i krajnike. Reparirana letva volana, 2x mjenjan ventilator kabine, sajle od rucne 2x, servo pumpu 1x

sveeeee to u 220tkm kolko auto sada ima pa sad nek mi neko kaze francuz valja sterat cu ga u 3 rodna kraja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju