Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (16/119) > >>

luna500rr:
Nije ni stvar struje...moj Punto ima i airbag i stakla na struju i 4 injektora itd...pa ne zeza...1995.
Ne troši ništa i ide ko zmaj dan danas...sad mu je registracija u osmom čeka me kugla i harmonika na auspuhu i vozi

dinko1981:
Puno zujite svi skupa a slabo meda pravite, ko deca od 8 godina kad se svadjaju ciji tata ima bolji auto. Mozes se cjeli dan vozat po cesti i slikat zaustavljene aute i postat po forumu i kaj sad? To je onda neka relevantna statistika? Ja sam se navozao u svojoj karijeri pun kufer i francuskog i talijanskog "smeca" i niti jedan me nije ostavio na cesti NIKAD. Zasto? Predpostavljam zato sto ta smeca redovno servisiram a ponekad i preventivno dignem haubi i pogledam dali ima nesta  sta nije po ps-u, a danas to valjda vise nije u trendu, bitnije se naslikat za fejs i twiter nego se kuzit 2% u mehaniku

Scooterist_#1:

--- Citat: dinko1981 - 22 Lipanj, 2020, 19:59:40 ---Puno zujite svi skupa a slabo meda pravite, ko deca od 8 godina kad se svadjaju ciji tata ima bolji auto. Mozes se cjeli dan vozat po cesti i slikat zaustavljene aute i postat po forumu i kaj sad? To je onda neka relevantna statistika? Ja sam se navozao u svojoj karijeri pun kufer i francuskog i talijanskog "smeca" i niti jedan me nije ostavio na cesti NIKAD. Zasto? Predpostavljam zato sto ta smeca redovno servisiram a ponekad i preventivno dignem haubi i pogledam dali ima nesta  sta nije po ps-u, a danas to valjda vise nije u trendu, bitnije se naslikat za fejs i twiter nego se kuzit 2% u mehaniku

--- Kraj citata ---
Svaka cast na odgovoru tako nesto je i trebalo za promjenu, ne svima nego i meni :notworthy:

Corector:
Imam jedno pitanje, to sam primjetio jos i prije, ali sada nakon stotina i stotina uzorkovanja, siguran sam u jedno.

Zasto francuski dizelasi opako dime? Kao potrosena golf dvojka stra 30 godina? A mladji su minimalno dvostruko, dakle 15 godina? Zasto je taj omjer u pravilu barem dvostruki u prednost njemackih vozila?

Dime kao stari potrseni kamioni, i kad se vozim na skuteru ili motoru, automatski me truju i cade mi pluca, a nemam dopunsko  tako da potezem za ilegalnim potezima i preticem ih kao muha bez glave jer me i na taj nacin ugrozavaju? Sjetio sam se i kad sam stisnuo relativno nove francuze, iza mene je bio oblak teskog dima, i to mi je bilo zabavno jer takvo sto nisam jos nikada dozivio.

Dakle, abnornalno dime, gusti crni dim obicno suklja iz sredine straznjeg kraja...

PS na Mostu Slobode i dalje stoji onaj Renault s trokutom...

Bakonja fra Brne:
Nisi ti vidio moj Mercedes 124 300 d pri jutarnjem paljenju zimi. Kad se 6 cilindara prve minute usaglašava u radu. Iza mene sve crno ko u jami ;D
Ja nemam ništa više negativnih iskustava sa francuskim autima nego li s ostalim.  A nije da ih se nisam navozao.
Interesantno da sam ono malo problema što sam imao najviše imao sa njemačkim vozilima.
Recimo imao dam i Renault Scenic i Renault Modus.
U oba panoramdki krov i četri podizača na struju i uvijek sve radilo ok.  Ali na Polu sam se namjenjao podizača stakala.
Nema idealnog vozila. Nego iz tvornice iziđe s nekom greškom, nekog sabotiraju vlasnici svojim održavanjem, netko koristi skuter od 50 ccm za vožnje od 300 km u komadu što mu realno nije svrha i otud problemi.
Netko godišnje pređe vozilom 1000 km, a netko 100 puta više. Netko ima garažu , a neko je ni vidio nije osim pri posjetu trgovačkom centru.
S vremu se ipak pokažu neke greške koje su stalne za neki proozvod. Napr. Peugeot 206 i zadnji nost, 1.4 motori s abnormalno velikim problemima s brtvom glave. Ali imađ i VW s podizači a stakala, Punto se servo volanom, Alfa sa 2.9 ts motprm , Opelovi problrmi s brtvama itd. itd.
I meni na Elystaru ne odgovara položaj za volanom i neke sitnice ,ali za istu količinu novaca mogao sam kupti manji Piaggio stariji 5 godina i s tri puta više km.
Ako hoćete ja ću vam slati svaki fan slike pokvarenih auta svih vrsta i veličina jer sam pola dana na cesti. Ne vidim tu nikakva odskakanja određene marke.
Osim Lada, Moskviča i sl. koji du u problemu čim izođu uz tvornice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju