Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
matija84m:
Nije cak ni problem u potrosnom materijalu.
Ali ventilator kabine nesmi crknut.
Ozicenje je katastrofa. Kao ima puno opreme a pola toga ne radi hahahah
Odpeljam majstoru da mi sredi klimu. Pusta na spoju naravno i to on sanira. Napuni i klima neradi naravno. Ide spojit na dijagnostiku da nađe kvar, ali nemoze pomaknut onu sredisnju policu između orednjih ziceva, a prikljucak za komp je tu ispod. Uspijem ja to razvalit i onda se opet on muci za trazenjem kvara jer su zice strunule kod kompresora. Ajde sredi i to.
Znaci muka dva dana oko toga kaj inace traje sat vremena.
Oliverxxx:
Ovo što zvonkec kaže apsolutno stoji ali iz razloga što više ne možeš kupiti kvalitetni zamjenski dio pa ni u ovlaštenom servisu i to vrijedi za skoro sve servise .
Razlika je drastična od dijelova tvorničke ugradnje i zamjenskih dijelova, dobro to znam jer sam u auto branši radio više od desetlječa.
zvonkec92:
Definitivno, mozda je i do nacina koristenja, mozda me posralo samo jer je to ipak auto nizeg ranga pa se ni nemre ocekivat da traje 300 hiljada a da nis ne ode :sad1: neznam opce kaj bi mislio i reko. stari ima fabiu karavan, 360tkm tek je prije 2 tjedna prve orginalne kugle zamjenio i to cak nije trebalo stare je spremio u rezervu jer su i dalje bez lufta nekaj se prednji kraj rasirio al bice da su seleni otisli. u unutrasnjosti sve radi kao i prvog dana. Zanemarimo opcenite propuste i greske koje sve fabie imaju ( odljepio se krov i na zadnjim vratima od prvog dna keder ne dihta i voda ulazi u auto, ista stvar na jos 4 fabie koje sam imao prilike vidjeti onako usput...
Kvari se sve i svasta al definitivno kroasani najvise
ljubo46:
--- Citat: Oliverxxx - 01 Srpanj, 2020, 18:44:06 ---Da se nadovežem na ovo gore...
Clio2, prvi vlasnik,sa 283000 km još uvijek prvi diskovi i prvo kvačilo...
Osim redovnih servisa mijenjani samo amortizeri
Pa nek neko kaže da ne valja!!!
Odjebite... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Imam i ja ali ima 340000km...tri puta zenu ostavio na cesti. Nema sta nije promjenjeno..ali evo vozi jos i teramo ga dok se ne raspadne. Onda ide na presu. Dimi od kad je kupljen kao da ide na lozu. Uzas od auta habha
tdj595:
Matija, moj ford focus 2005g 350k okrenuo sad, zamijenjen amortizer jedan, jedan selen blok i manzeta, i disk plocice 2 puta. To sve je zamijenjeno prije 20k km osim prvih disk plocica, a dotad nista ali apsolutno NISTA nije taknuto na njemu osim ulja i filtera svakih 15k km...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju