Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
SCANIA R500:
--- Citat: matija84m - 18 Veljača, 2022, 06:10:13 ---A da kartone :dajmenemojj:
Zamjenil bi brtvu di treba vozi jos 15 godina bez brige.
--- Kraj citata ---
tako je mrale.... Bas skicam po njuški.... F10 530d lego bi mi ko budali šamar...
Corector:
E ljudi umalo izgubih zivot, pada kisa, kolona se nabra i skoro lancani. Sta se desilo, kome spomenut mamicu, kad ono Renault Kangoo od Tepih Centra stao s zmigavcima u traci za iskljucivanje pred sami zavoj. Uf, dobro je, al me presjeklo cim sam morao lupit pedalu od kocnice.
Zanimljivo je da sam imao vec dobrih 5 naleta na francuska vozila sto me direktno ugrozilo. A na sva ostala vozila apsolutna 0 ako cemo filtrirati tablicu excela.
v3kac:
Igrom slučaja znam vlasnika ili nekadašnjeg vlasnika tepih centra, on da koju god marku vozi to mehaničara nije vidjelo, znači Kengur je super dugo izdržao.
matija84m:
Koja bi to bila mjerna jedinica "super dugo"???
Mozda znas kolko godina ga je vozil?
zvonkec92:
--- Citat: PchelaUbica - 17 Veljača, 2022, 20:09:30 ---Ja sam imo sve francuze. I pežoa 206 . Održavan . Skoro 300k . Bez ijednog sranja.
Trenutno citroen saxo i meganče. Saxo se lagano raspada . To priznam. Ali sa strujom i masinom nema problema. Tak da ako ti ne smeta ovo ostalo vozis se dokle hoces.
A megančeta imam star je 9-10 god. Kod mene je skoro 5 i nikad nikakvih problema osim sto je kuna bila izgrizla kablove. A to nema veze s markom. Znaci toliko zahvalan auto da je to strasno. 1.5 dci nema kvara doslovno nikakvog a blizi se 200k na satu. Sto je najgore poceo sam ga i zanemarivat totalno sa servisiranjem i ne smeta mu nista.
Sta da kazem za krov . Skakao sam po njemu , ljudi s foruma su bili svjedoci. Eno lak nije ni mrdnuo .
--- Kraj citata ---
Ocemo ponovit, mozda drugi put pukne lak 🤣
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju