Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
v3kac:
--- Citat: matija84m - 20 Veljača, 2022, 15:04:44 ---Koja bi to bila mjerna jedinica "super dugo"???
Mozda znas kolko godina ga je vozil?
--- Kraj citata ---
Iskustvo meni bližih ljudi su najgora sa bmw vozilima, onda sljedi folcika, čak je i Opel bolji auto od folcike i bmw-a.
Da rezime napravimo proračunata švabska g#vn# naprave uz muke magarčeve jedan dobar motor u cijeloj liniij proizvoda kao npr. 1.6 d u gnojfu, ili 2.4 td u bmw-u ili 1.9 td 90 ks.
Ali ostatak proizvoda su pakleni promašaji a ostatak auta veoma upitne kvalitete, npr lajsne kederi o hrđi na njemačkim vozilima, uf....
Dan danas su 205 405 pežoi manje hrđavi nego 10 godina stari bmw-i e36 ili e46 ili e90 linije
Imao sam e39 i sad ima 406 coupe Pežo je sad 5 godina kasnije nije hrđav koliko je bmw-a e 39 prije 7 godina, i one forice sa održavanjem đabe kad e39 ima rupe da mu se voda cijedi u pragove.... podmuklo.
PchelaUbica:
Sveta krava balkana tj gnojf hrđa da je to strasno. Nijedan francuz ne moze toliko zahrđat. Radio sam na praonici pa sam se nagledao. Kad se napuse boja onda je vec kasno. Npr 5ica prije 6-7 god je vec bila trula malo previse za relativno mlad auto. Oko znaka iza na gepeku, pragovi, blatobrani itd
Covjek s tehnickog mi govori da sedmice kad dodu sve slinjave ispod motora
Corector:
Jest dobra je limarija na Meganeu 3. Pcelo sto si skakao po krovu majketi? Nek te sluzi i da mi budes zadovoljan. Ne znam kako opisat drugu stranu, volio bih dokucit odgovor.
PchelaUbica:
Pa vidio si , demoni 😆
A jbg ja gledam te tvoje slike sa ceste i ne mogu skuzit . Izgleda da imam srece
v3kac:
--- Citat: Corector - 21 Veljača, 2022, 17:41:48 ---Jest dobra je limarija na Meganeu 3. Pcelo sto si skakao po krovu majketi? Nek te sluzi i da mi budes zadovoljan. Ne znam kako opisat drugu stranu, volio bih dokucit odgovor.
--- Kraj citata ---
Golfa 2 mi je baba kupila novog, to je par ekselans smeće toliko hvaljeno od bezmozg#vn%g naroda balkana, baba je iščupala nebrojeno kvaka i 2 puta polugu mjenjača, prodali smo to g#vn% par godina staro čovijek ga je prokleo crklo je sve kaj je moglo crknuti anlaser alternator pumpa.... toliko o hvaljenom gnojfu 2 .
Frend je složio vrhunskog gnojfa 2 stvarno je svjetski izgledao samo kaj je svakih 80 000 km motor raspad a on se vozio ko neka pizdica uvijek u pitanju je over heater 1.6 td bez intercoolera ali je bio dodan i tu kuhaču niti to nije spasilo...
ostali "potrošni" materijal na kile... jbga ipak su to "jeftini" dijelovi koji se mjenjaju kao prognoza.
Dalje elem koliko je g#vn% golf sestra vozila seat leon 2015 il i16 sa ledicama auto stroj zmaj za to kaj taj auto je koliko može biti 1.6 tdi , citroen c4 1.6 hdi ide bolje.
I promjene joj službenjaka sa taze novom 7 micom, kaže sestra korak nazad tvrđi neudobniji i više troši taj isti 1.6 tdi nov....smeče.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju