Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (113/119) > >>

v3kac:
Kad na das dreku ovak izgleda motor bljuje mi se  sere..

v3kac:

PchelaUbica:
Ja sam imo sve francuze. I pežoa 206 . Održavan . Skoro 300k . Bez ijednog sranja.
Trenutno citroen saxo i meganče. Saxo se lagano raspada . To priznam. Ali sa strujom i masinom nema problema. Tak da ako ti ne smeta ovo ostalo vozis se dokle hoces.
A megančeta imam star je 9-10 god. Kod mene je skoro 5 i nikad nikakvih problema osim sto je kuna bila izgrizla kablove. A to nema veze s markom. Znaci toliko zahvalan auto da je to strasno. 1.5 dci nema kvara doslovno nikakvog a blizi se 200k na satu. Sto je najgore poceo sam ga i zanemarivat totalno sa servisiranjem i ne smeta mu nista.
Sta da kazem za krov . Skakao sam po njemu , ljudi s foruma su bili svjedoci. Eno lak nije ni mrdnuo .

SCANIA R500:

--- Citat: v3kac - 15 Veljača, 2022, 00:13:54 ---Siguran sam da je Pežo citroen sigurnotrajniji auto od premium klase, samo ih voze ljudi slabijeg imovinskog stanja i puno se slabije održavaju nego "premium" kaj reći na ovo lokva na lokvi i karton ispod 10 godina niti 300 tkm unutrašnjost kao nova...

--- Kraj citata ---
  uuuuu dobra petarda... Jos ako je 530d...gurkal bi ja pod njega kartone :laughing7: :laughing7: :laughing7: idem malo na njškalo parit oči...  :frajer:

matija84m:
A da kartone :dajmenemojj:
Zamjenil bi brtvu di treba vozi jos 15 godina bez brige.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju