Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (103/119) > >>

stipe:
Rekla mi zena da bi mogli prodati auto i uzeti 5008, da ima vise mista  :toothy9: rrka san joj bezi bre, nece mi francuz u kucu

Corector:
Ma uzmi francuza sad su pale cijene, samo ponesi onaj veliki kofer Lidlovog alata, nesto diht mase i samo krpari svako malo, tako sam i ja dok nisam ukrotio svoju Pezu, treba samo ulozit mnogo energije i to ce biti dobro.

zvonkec92:
Znaci nevjerovatno, na kraju pred odlazak je ovaj decko kaj ima pežu 100-ku reko da bu ga prodo jer je gore neka čarapa na karbu airboxa nema neznaju oni to ustelat a i vjerovatno je to ljepilo cim se bez boxa vozio, ako i nije onda bude. Nema zadovoljstva niti srece kada si vlasnik peže...

Corector:
Nije to nista nevjerojatno, ja nikad nisam trazio te francuze i sve me vise golica da posvetim svoje vrijeme da bas trazim francuze.

Reci ti meni kolika je vjerojatnost da ti francuz crkne ispred kamere i da odgledas cijeli show?

Kolika ie vjerojatnost da ti francuz gori pred ocima, a volis ga prcat samo zato jer nam je frendic solio pamet kako je francuz najbolja stvar na svijetu, pa ga sad j****o i pokopavamo s argumentima na najjace, znaci udarano mu kontru kao sto on udara kontru svima, ali ovo su cinjenice a njegovo je puhanje i prdjenje u prazno samo zato da bi bio drukciji,malar bio posran s argumentima.

Kolika je vjerojatnost da naletis na 3 francuza u 3km??? Jedan kod A Malla, drugi na mostu, a treci odmah nakon mosta boga ti dragod kolikaaaaaa vjerojatnost??? Alo covjece bozji??????

Kolika je vjerojatnost da ih vidis po 2 komada sto napravis desetak km dnevno????

Proracunajte mi vjerojatnosti, i nadjite mi u tjednu 2 marke da su stale, bilo koje druge, evo to mene brine jutros!

Corector:
Sjecate se onoga sto sam rekao kako na francuzima odlaze stvari o kojima ne mozete ni u snu nagadjati da ce otici??

Prodao ja neki dan Peugeot skuter, stvarno je bio dobar jer sam ga cijelog izresetao. Covjek super zadovoljan, odvalio 300km u 2 dana, i evo ti problema, kaze, nece da pali???!!!!

Nemlguce stari moj, skuter mi je palio masu puta nakon vise mjeseci stajanja, nikad nije zajebavo kod mene u par godina.

Odem po hitnom postupku da vidim sta se desilo. Kad ono, majstor je prejako stisnuo prekidac za anlaser i on je se rastvorio iznutra na 2 polovice. OK, popravim to, usput apgrejdan i ko bog.

I vidio sam da je grdo lupio s centralnom nogarom u rizolcinu, reko bog te mazo, pa nemres bas ko sivonja ici na rizole, postoji tehnika ako to vec zelis, a ne da slomis sve zivo za tjedan dana.

Uglavnom, kome je se ilada raspao prekidac anlasera? Jest da je grubijanski stisak bio u igri, ali stari moj.

Sve je to dobro, da se uz Pezu zivit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju