Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (102/119) > >>

zvonkec92:
Da li je ovo peh, slucajnost ili svakodnevica? Sjedim na poslu tipkam po mobu i slucajno vidim na kameri crkotinu, taman sam upalio snimanje u pravi cas

Corector:
Nista to mrale nije, sve su to slucajnosti, i to ti je sve tu negdje jer avi se auti kvare. Da samo znas koliko sam vidio drugih ovako po internetu, i to je sve isto.

ALI

Tako mi Boga, nema im premca na cesti, to su nevjerojatne fantazije kad ti ides na djir od 3km, i u krugu 3 km naletis iskljucivo na 3 francuza. E to je rekord, a da ne govorim koliko ih je ored ocima bas kad sam naletio izdusilo.

ALI. Sve je to dobro, jer to se lako i jeftino popravi, samo moras biti sam svoj F1 meho i da se zivit sa tim, tako sam i ja gulio, pa sam uspio doci na zelenu granu sa hibridnim rijesenjima.

zvonkec92:
Vlasnik si je od muke morao sjesti kad je cuo kolko ce kostati popravak

Dokazi su tu i veoma su jasni, da nebi neko slucajno rekao da su ga gurali iz fore a vidi se na snimci gore da mu je iscurio antifriz

Corector:
Frendic stani mi na vremensku crtu hehehe A jesmo isprcili naseg frendica Suhog na najjace, drobljenje, al ne obicno, nego extremno.

I sta je najjace, tako je. U tjednu nemres vidjeti 3 sugava gnojfa, neki su pokusali pa su stali na jednom haha

Jbg, frendic Suhi nas naucio na SAMO FRANCUZ, pa je trebalo istrazit sta to tocno znaci. I zakljucak je da SAMO FRANCUZ daje priliku za ovakvo fotkanje, al svakodnevno, cesto i vise puta za redom.

I jos frajer uzme Giannelli auspuh, sinonim za okretanje topa na raznju i pucanje.  Bit ce spuhceta po cesti osim Peze na cesti :toothy10:

Evo ti jedna ispovijest koju cesto cujem i u koju sam se uvjerio masu puta. Moze to biti i drukcije, ali je ipak cesce ovako:

Dakle covjek je doso kupit kineza i kupio ga, a Zvonkec ga je slozio perfektno, nikakav gmizavac ili gmizavi dojam...

Poggiali:
jel mbk aerox francuz? :$

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju