Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
matija84m:
Meni je pumpa jako zujala kad se filter zastopa. Kad ima dosta smeca u rezervaru pa navuce u filter.
Probaj filter pogledat na sta lici
robyakarider:
novi filter je
zna zujati i kad vuce zrak u rezervaru, ali bi se mijenjao zvuk
mozes pogledati usis u rezervaru da nije prljav
matija84m:
Hocu rec ako ima smeca u rezervaru onda i novi filter brzo zastopa :dontknow:
aragonY:
Filter je novi, a stari je bacen (promijenjen samo zato sto ne znam kada je zadnji put mijenjan a ja odvozio 40+k autom otkako je kod mene) tako da ne mogu probati s njim. Stara pumpa nije zujaĺa i bila je oriđiđi, ali je jednistavno odradila svoje, cetkice su pri kraju i ostavila me na putu pa sam se morao zavuci pod auto i malo ju udariti da nastavim dalje ;D
Edit: rezervoar je cist, gledao sam unutra i iskreni iznenadilo me kako je cisto jer sam ocekivao bar neki mulj ili hrđu na dnu :dontknow:
Sad ne bih zelio dodavati ulje na vatru jer se cijelo vrijeme trudim drzati sa strane ali moram reci da sam jedan od prezadovoljnih vozaca bmwa pa kud puklo da puklo haha inace rijec je o 318d 2004g., CR motor. Od ulaganja u ovih pa skoro 50kkm sam imao redovne male servise, akumulator, lezajeve prednjih amortizera, termostat i vodena pumpa, dva grijača, pakne ručne kočnice i jedna sijalica h7. Trenutno na satu broji 266kkm, zamajac nije u bajnom stanju ali sam navikao da pri kretanju iz mjesta uz blago davanje gasa pri startanju nema nikakvih vibracija ni trzaja. Eto, jedno realno izneseno iskustvo s moje strane bez skrivanja icega ili pricanja bajki.
(ne racunam u ulaganja neke sitnice i gluposti koje sam ja radio za svoju dusu tipa elektricna m sport sjedista sa grijacima i lumbal supportom, android 9" multimedia, zavjesica zadnje sajbe, 330d kocnice, remap, harman kardon itd itd)
dario007:
Pa ako si zadovoljan sa ovime,onda te tesko nesto moze razocarati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju