Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
aragonY:
Hoces reci da bi nesto od nabrojanog tebi izazvalo nenormalnu glavobolju? Ne razumijem. :dontknow: zar je za ocekivati da auto sa 250+k km ne zahtijeva zamjenu potrosnih dijelova koje sam nabrojao da sam nabrojao?
I ovo zujanje pumpe tu bi sad trebali okriviti bmw a ne (ne)kvalitet zamjenskog dijela? Ako je to po vama kriterij za ocjenjivanje nekog auta ili proizvođača onda vama odgovara Kremenkomobil, taj se nikad nece pokvariti :dontknow:
Corector:
--- Citat: aragonY - 08 Siječanj, 2021, 14:13:10 ---Edit: rezervoar je cist, gledao sam unutra i iskreni iznenadilo me kako je cisto jer sam ocekivao bar neki mulj ili hr%u0111u na dnu :dontknow:
--- Kraj citata ---
I ja sam se iznenadio jer sam nekima vadio pumpu iz starog auta i kod sebe kad sam apgrejdao most na VK, cisto ko suza.
A ako ima smeca u rezervaru, onda je stvarno nesto grdo uletilo unutra i to moze opet momentalno ili jako brzo zastopati filter.
Ta tvoja masina je pouzdana i nije na crnoj listi, zapravo odrzavanje je standardno za taj tip motora. Koliko je dugo kod tebe, ima vec godina, znam da si ga imao kad sam picio za Tursku? Jel se sjecas one crknute Peze kad sam banuo, dosla mi ko servirana haha
aragonY:
Kod mene 4 godine i nikad mi nije doslo da se hvatam za glavu i proklinjem dan kad sam ga kupio i slicne nebuloze. Da, kod mene je M47. U biti imam posljednju generaciju tog motora, turbo je sa elektronskim aktuatorom, usisna grana je tvornicki napravljena bez swirl flapsa i od (ako sam dobro upucen) 2003.godine se preslo na CR sistem ubrizgavanja.
Ali stvarno nisam nikakav fanatik nikakvog brenda vozila nit kluba nit drzave. Uvijek cijenim realnost.
Eto vozim Runnera koji je kao sveta krava na nasim prostorima pa nit ga dizem u nebesa nit pljujem po Gileri, ni po Yamahi, ni po Moriniju ni Pegueotu, ... to je moj izbor, meni se sviđa taj skuter ili taj auto i ne moze meni niko nametati svoj izbor i misljenje. Samo sam iznio iskustvo sa ovdje toliko popljuvanom markom od auta jer citam dosta i gluposti i djecjih prepirki i beznacajnih argumenata pa nikom nista.. na kraju ce se opet voziti sto se vozilo, nece niko ispasti ni bogatiji ni siromasniji iz svega toga. Necu nikog imenovati al daj ajde se uozbiljite ljudi, niko od vas nije popio svu pamet svijeta pa da moze reci to i to je najbolje jer najbolje ne postoji. Nije se rodio ko je svima ugodio.. Mozda jeste najbolje ili najgore po tebi ali uvijek ce se naci neko sa drugacijim iskustvom i reci da nisi upravu.. tako se i ova "rasprava" moze voditi u nedogled..
A situacija sa pezom je bila bas komicna hahaha Pero prvi put dosao kod Dine (a prethodno je vodio rat na forumu sa Suhim oko peze) i nije proslo ni 5 minuta kako smo poceli pricati kad eto ti covjeka gura pezu jetforca uzbrdo, oznojio se jadnik. I pravo pred servis, veli daj Dino popravljaj ga nemam pojma koji mu je sad vrag ;D show!
Deki.:
Krasan tekst.
I kad bi bio kraj.
Al neće...
Corector:
Nista, potpisat da je sve to tu negdje i dobro :D
Sad cu otvorit anketu na prvoj stranici ako ide. Evo uspjelo je. Dakle druga vozila zapazit je jako tesko! Cisto nek se zna, tko tvrdi da nije tako, kroz veoma kratak period to moze demantirati :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju