Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
challenbeen:
Meni su se samo kvarila vozila koja sam kupovao polovna. Najčešće se kasnije ispostavi da su auta koja su preživila sudar, pa su skrpana. Kako sam se učio mehanikom, i drugim stvarima, počeo sam kužiti tako neke stvari. Najgoru stvar koju sam prošao je sa Golfon 2 1.6d nepoderivi motor. Najgori motor koji se kvario svako malo. Pas mater. Da ne kažem VW Polo 1,4 TDI koji je navodno nepoderiv, tu je crkavalo svako malo nešto. uff... no svaki put, kad bi doma kupili ganjc novo auto i kad je bio redovno servisiran, nikad nikake greške, uključujući Peugeot 206 1.1i 2004 god (150.000 km - samo svjećica crkla na 90.000 originalna hah), Berlingo 2.0 HDI 2005 god (190.000 km, nikakva greška osim letve volana jer je stalno na makadamu), Opel Vivaro 1,9 CDTI 2006 godina (u 11,5 godina smo napravili 400.000 km, samo čistili dizne i mijenjali potrošni materijal), Peugot Partner 2011 godina, uvoz iz francuske u 2017 godini, uzeli polovno jer nam treba za poljoprivredu, kupili sa 120.000 km, 220.000 km je sad na satu, i moram reći da uopće nije loš napram onome što se kupi u HR koji se raspada.
Znači - KUPITE NOVA VOZILA I UREDNO IH SERVISIRAJTE!!!
A NE KUPITE KRNTIJU POLOVNU i onda se kasnije žalite.
avr freak:
--- Citat: PchelaUbica - 08 Siječanj, 2021, 12:38:46 ---
--- Citat: robyakarider - 08 Siječanj, 2021, 11:37:02 ---ja cu samo reci, da nema vw-a i bmw-a mi ne bi skupili za place u radioni
--- Kraj citata ---
E to se trazi. Kad ti mehanicar kaze onda znas kolko je sati
--- Kraj citata ---
Ista stvar kao i ona da se na disel grije, na plin kuha i na benzin vozi.. relativni pojmovi. Na sondama, letećima i diznama kao ne zaradi, o klipnjačama da ne govorim.
Baš je neki dan jedna rekla kuku na 7300 soma kod shift lampice iz 5te u 6stu na 190.. FRANCUSKA, hvala.
Mišljenja su različita i o ukusima se ne raspravlja. Kad bi automobilska industrija bila da se ništa ne kvari, odavno bi firme propale.
Ne želim ulaziti u polemiku oko marki, da su neke žali Bože- jesu.
aragonY:
Posto vidim da ova tema gori, da uletim klizeci s jednim pitanjem ;D
Bemve rođaci E46 dizelas, mijenjao filter goriva i pumpu goriva (onu ispod auta, ispod vozaca) prije nekih ne znam ni ja 2-3k km i ovo novo smece od pumpe mi zuji iako su uz nju poslali i gumenu futrolicu koju sam prvobitno skinuo (jer ona oriđiđi nije imala to na sebi) pa kasnije ponovo vratio ali problem zujanja i dalje ostao samo se mrvicu manje cuje. Ne bi to meni smetalo da se cuje samo vani ali se taj zvuk prenosi i u kabinu i iritira me, bas ono kao da ti muha zuji na uho i tako cijelo vrijeme dok vozis :(
Jel neko otkrio kakav trik za to ili mi samo preostaje da kupim drugu i molim se da i ta nece zujati?
robyakarider:
zamjenska?
napravi joj gumeni nosac da nije fiksno ucvrscena za karoseriju
aragonY:
A i nije fiksno pricvrscena za sasiju. Ovako to izgleda, pumpa sa filterom:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju