Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
robyakarider:
isto kao sta neke firme imaju berlinga/partnera i nemaju problema
neki auti ide bez greske, nekih skroz imaju problema, kako ti se posreci
btw koji motori su u up-u?
v3kac:
--- Citat: Corector - 08 Siječanj, 2021, 12:37:42 ---OK, v3kcino kuco, dobio sam sasvim ocekivan odgovor, tipicno selektivno zadovoljstvo s francuzima. Neka tako i ostane, ne bacam uroke i drago mi je da si se nasao u tome :) Inace, Vivacity iz tog toba je najkvalitetniji, i sve nakon 2004 drasticno pada u vodu, katastrofa. Vivacity ima cak 3 verzije cilindara s razlicitim portmapama zbog eko normi izmedju ostalog, ali kvaliteta je kasnije kaos sto priznaju cak i najvjerniji fanovi.
Na n47 me neces navuci i okrenuti pricu u tom smjeru, jer se slazem s tobom posto nisam bedast.
ALI, pazi sto si rekao za najvjecnije vw sinonine, neusnistivi tdi koji je motor stoljeca. To neka ostane tebi na dusu, a ukazao sam ti o cemu se radi :)
Ja nisam rekao da je vw u svemu naj, znam dobro koji su im promasaji i koji golfici su razocarali, ja to priznajem jer sam objektivan. Ali popljuvati legendu, dalje o tome ne vrijedi trositi rijeci. Inace u ovakvim situacijama, zatucani likovi dalje ne pricaju vise niti o drugim temama, ali ja nisam takav, cisto da znas, jer druge strane obicno to meni rade ha ha. Drag si i ti meni jer nisi jedan od onih koji su apsolutno skrenuli, inace primjerice bi popljuvao i Runnera.
Sve super, sve 5.
U konacnici razmisljam kao i ti glede ulozenog i dobivenog, nisam ja premium fan, i meni je bitno samo da se kotrlja, i da ne zanajebava, ali tako su se stvari poklopile u odredienom momentu.
--- Kraj citata ---
Isto mislim o 2.4 td-u da je iber do jaja u bmw.u styer motor, a znam i neke koji su ga prokleli, isto i sa 1.9 tdi-jem, dolazimo do toga sa švabi svjesno naprave seriju u seriji motora koji su neuništivi a "identičan" produkt pada u vodu, npr 1.6/ 1.9 td je g#vn% a 1.9 tdi najviše pada na bosch pumpi a nije niti imun na pregaranje dihtunga kao niti gore spomenuta dacia.
Da ti popravim dan ja sam uvijek kupac za folciku ako se na njoj može okrenuti brza lova :icon_biggrin:
Ali nakon 3 nove folcike smo cijepljeni na "das auto" .
v3kac:
--- Citat: matija84m - 08 Siječanj, 2021, 12:48:29 ---
Meni osobno Peugeot automobili je i više nego fer, jedan od razloga vjerojatno jel stari već 20 godina vozi Pežoa majstoru koji popravlja samo Peugeot, a ostale sitnice sami riješavamo.
Kuzim da sitnice svi mi sami rijesavamo. Ali kad moras ic majstoru onda se kvari nesto vise od sitnica???
[/quote
Pa ako ti ode kuplung od tegljenja prikolice drva pošto ti kumu rikne traktor na šumskom putu, "kaj nebi prikopčali" ili od vučenja auto prikolice sa autom gore i ostalih neprimjerenih načina korištenja auta a nemaš doma dizalicu ...još... odvezeš Jurkoviću pežoa
--- Kraj citata ---
matija84m:
Kuplung ti ode na autu :dajmenemojj:
Ne ode on nikud nego ga vozac unisti svojim neznanjem.
v3kac:
--- Citat: Corector - 08 Siječanj, 2021, 12:37:42 ---
Ja nisam rekao da je vw u svemu naj, znam dobro koji su im promasaji i koji golfici su razocarali, ja to priznajem jer sam objektivan. Ali popljuvati legendu, dalje o tome ne vrijedi trositi rijeci. Inace u ovakvim situacijama, zatucani likovi dalje ne pricaju vise niti o drugim temama, ali ja nisam takav, cisto da znas, jer druge strane obicno to meni rade ha ha. Drag si i ti meni jer nisi jedan od onih koji su apsolutno skrenuli, inace primjerice bi popljuvao i Runnera.
--- Kraj citata ---
Eto još jedan zanimljiv primjer Runner nisam nikad favorizirao, imam ga trenutno, bila je dobra ulazna cijena, Gilera kao marka mi je draga više zbog lijepih sjećanja i emocija koje su ostale od Sp02, ali vikati na glas da je to "das nešto ili druga krajnost da je to smeće" je besmisleno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju