Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (52/119) > >>

v3kac:

--- Citat: robyakarider - 08 Siječanj, 2021, 11:37:02 ---ja cu samo reci, da nema vw-a i bmw-a mi ne bi skupili za place u radioni

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

Corector:
OK, v3kcino kuco, dobio sam sasvim ocekivan odgovor, tipicno selektivno zadovoljstvo s francuzima. Neka tako i ostane, ne bacam uroke i drago mi je da si se nasao u tome :) Inace, Vivacity iz tog toba je najkvalitetniji, i sve nakon 2004 drasticno pada u vodu, katastrofa. Vivacity ima cak 3 verzije cilindara s razlicitim portmapama zbog eko normi izmedju ostalog, ali kvaliteta je kasnije kaos sto priznaju cak i najvjerniji fanovi.

Na n47 me neces navuci i okrenuti pricu u tom smjeru, jer se slazem s tobom posto nisam bedast.

ALI, pazi sto si rekao za najvjecnije vw sinonine, neusnistivi tdi koji je motor stoljeca. To neka ostane tebi na dusu, a ukazao sam ti o cemu se radi :)
Ja nisam rekao da je vw u svemu naj, znam dobro koji su im promasaji i koji golfici su razocarali, ja to priznajem jer sam objektivan. Ali popljuvati legendu, dalje o tome ne vrijedi trositi rijeci. Inace u ovakvim situacijama, zatucani likovi dalje ne pricaju vise niti o drugim temama, ali ja nisam takav, cisto da znas, jer druge strane obicno to meni rade ha ha. Drag si i ti meni jer nisi jedan od onih koji su apsolutno skrenuli, inace primjerice bi popljuvao i Runnera.

Sve super, sve 5.
U konacnici razmisljam kao i ti glede ulozenog i dobivenog, nisam ja premium fan, i meni je bitno samo da se kotrlja, i da ne zanajebava, ali tako su se stvari poklopile u odredienom momentu.

PchelaUbica:

--- Citat: robyakarider - 08 Siječanj, 2021, 11:37:02 ---ja cu samo reci, da nema vw-a i bmw-a mi ne bi skupili za place u radioni

--- Kraj citata ---

E to se trazi. Kad ti mehanicar kaze onda znas kolko je sati

di.ky.73:
I dalje mislim da npr. vw up nemozes usporedit za los auto
U firmi ih imamo svi su 2012g i nikad nismo imali probleme

matija84m:

Meni osobno Peugeot automobili je i vi%u0161e nego fer, jedan od razloga vjerojatno jel stari ve%u0107 20 godina vozi Pe%u017Eoa majstoru koji popravlja samo Peugeot, a ostale sitnice sami rije%u0161avamo.

Kuzim da sitnice svi mi sami rijesavamo. Ali kad moras ic majstoru onda se kvari nesto vise od sitnica???

Svako svoga konja hvali a auto im je kod majstora cesto?
Moj renault je stalno kod majstora i covjek ce poludit vise. A odabrao si je to za struku, znaci popravlja samo francuze. Ima najnoviju dijagnostiku i opet muku muci. Hahahh
I kako da ja taj taj auto pohvalim? Sa cime?

Pohvalit mogu samo svoga forda koji je kod mene vec pet godina i nikad nije trebao majstor. Neki dan mi crkla zaljulja od kratkog svjetla, a ja ni neznam kakva je jer nikad nisam jos mjenjal. Hahahah
Ulje i ostale tekucine zamjenim sam kao i kocnice.
I sta auto treba ic kod majstora?
Auto je star 20 godina i netreba mu majstor. Samo toci i vozi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju