Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (51/119) > >>

v3kac:
Rezime je imamo jednog simpatičnog momka koji je frustriran francuskim vozilima koji vozi Gnojf i Bremwe, a drugi je kupio socijalni reno iz rumunjske u buđetu.

Dečki.  :icon_biggrin:

Ostajem pri onoj da smo najčešće žrtve vlastite zablude, et, ja sam bio u zabludi da postoji jeftin bmw u rangu normalnih autiju ali treba bežati od jeftinog Bmw-a, a tek Mečka dobra koliko košta to probajte saznati sami pa možda Vas manje zasvrbi neispravna brava na francuzima.

Ove godine Vam se sve gleda kroz prste jel vam slabo dela zglob desne ruke i slabo jašete  :icon_biggrin: .... a možda i previše radi zglob a premalo jahanja .  :icon_biggrin:

Corector:
v3kac, ja se slazem za N47, jest da je se i on pokazao boljim u mom slucaju od vecine francuza sto je cinjenica, ali tu te ne mogu demantirati i to je ok, jer sam svjestan globalne reputacije :icon_thumright:

Medjutim, razocarao si me glede pogleda na vw legende, smatram da nisi objektivan i da me prcas malo. Al dobro, ti budes imao svoje, a rulja i to generacije ce imati svoje. Nego, daj mi reci koju masinu trenutno vozis?

Sto se tice mojih frustracija glede francuza, nije ih apsolutno bilo do slijedecih dogadjaj:
- Suhi nam je punio glavu i forsao nas kao Mesija na samo francuz, a non stop je serafio i raspadao mu se francuz. S druge strane Tmingi 1.2 8V koji je dobar motor, propisao je lokvetinu ulja u najvecem elementu. Ok zamjeni se brtva i poklopac brtve glave i dobro, ne kazem da je taj motor trsko sranje jer znam da je jedan od rijetkih koje je francuz greskom dobro naoravio.
- Zvonkec koji je prikazao na forumu, mijenjak dihtunge vise nego na high end cvaji
- kad sam god vozio francuza, on bi crkao, ili bacio gresku pa u safe mod, prvi vlasnik jedva malo preko 100km, i naslusao se istvoremeno ispovijesti otkako je kuoljen u salonu.... Bez brige, objektivan sam pa idem u sirinu glede prikuoljanja saznanja

I zadnje. Ono kraljevsko, kad sam obratio paznju na francuze na cesti, pa to je najzabavbiji cirkus koji sam ikada vidio, guranje, slepanje, ostavljanjenauta na zagrebackim mostovima danima, slep sluzbe i POZAR ispred ociju. Jedno 50 takvih prizira u pola gofine valjda.

Zasto ne bih bii frustriran zbog ove enormne kolicine cinjenica, a sve sam ih prikuoio sam i to spontano??
Frustracije sam prosao na nemogucim dogodovstinama porijeklom iz francuske, kao tehnicki potkovana osoba, dozivio sam najnemogucije prcione, stvari koje dozive kraj radnog vijeka tek kada odu u reciklazno, su ispravne. A kod francuza se kvare pod dobar dan. Plus sve ostalo = velika vjerojatnost kvara.

Zestoka rasprava u svakom slucaju, bitno je da ne mozemo reci kako je sve to tu negdje :toothy9:
A sjetit ce te se kad tad ovoga :frajer:

avr freak:
 :frajer:

robyakarider:
ja cu samo reci, da nema vw-a i bmw-a mi ne bi skupili za place u radioni

v3kac:

--- Citat: Corector - 08 Siječanj, 2021, 11:10:02 ---
Zasto ne bih bii frustriran zbog ove enormne kolicine cinjenica, a sve sam ih prikuoio sam i to spontano??
Frustracije sam prosao na nemogucim dogodovstinama porijeklom iz francuske, kao tehnicki potkovana osoba, dozivio sam najnemogucije prcione, stvari koje dozive kraj radnog vijeka tek kada odu u reciklazno, su ispravne. A kod francuza se kvare pod dobar dan. Plus sve ostalo = velika vjerojatnost kvara.

Zestoka rasprava u svakom slucaju, bitno je da ne mozemo reci kako je sve to tu negdje :toothy9:
A sjetit ce te se kad tad ovoga :frajer:

--- Kraj citata ---

Ajde malo razmisli nisi baš bedast, ljudi koji kupuju JEFTINIJE, automobile i trošenje manje na održavanje.

Mene ljuti kad ljudi kupe PREMIUM, i troše na održavanje PREMIUMA  kao da je High end... a koja je značka puca mi rac.
Mene interesira kaj dobijam za svoju lovu.

Meni osobno Peugeot automobili je i više nego fer, jedan od razloga vjerojatno jel stari već 20 godina vozi Pežoa majstoru koji popravlja samo Peugeot, a ostale sitnice sami riješavamo.

Kad smo prije 15 tak godina birali između Peugeota i volva, prevagu je odnio Peugeot zbog servisera.
Ali niti ostala iskustva sa prijateljima i rodbinom koji voze Peugeot  jesu dobra.
Frend sa koijm sam odrastao kupili mu starci novi  Vivacity, prvi model cca 98, taj motorić je prošao sito i rešeto ratno stanje i masakar, i vozio je kobiletina dok se nije počeo "tunirati" tu negdje je i prodan i svaki  vlasnik ga može samo prokleti jel mu je "duša na proplanku" ...

A folcike jednostavno su se pokazale loš value za novac, evo sestra vozi golf 7, 40 000km auto,  jučer opalili 100 km u njemu,  g#vn%, ide slabije nego bratski seat, rondav i tvrd ... definitivno precijenjen.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju