Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (50/119) > >>

matija84m:

--- Citat: Deki. - 07 Siječanj, 2021, 22:32:19 ---Kolko pratim mislim da je stavio Dača motor i nema više problema

--- Kraj citata ---

:tstnd:

zvonkec92:
Motor je sad jedino kaj valja u tom autu, sve ostalo je za otpad. Taj vjecni motor ima oznaku K7J-710 i limeni dihtung glave, orginalni je bio K7J-704 sa klingeritnim dihtungom, zao mi ga bacit jos ga cuvam u garazi. Glava od starog motora je na novo uredena, sa novim vodilicama ventilima i gumicama, poravnata i stoji u šteku ako nedaj boze zatreba :D

Eh sad ima neki problem i vec 3 godine nemrem odgonetnut. Zamjenio klapnu, sve moguce senzore, filter goriva, svjecice, prestelo ventile i auto i dalje trokira na odredenom broju okretaja, cuka trza itd. Niko nezna u cemu je problem al ajde naviko sam, motoric brave na zadnjim vratima svake zime krepa neda mi se to vise mjenjat komplicirano je doc do brave. Mehanicke brave na prednjim vratima koda su zavarene nemres s kljucem otvorit vrata, znaci dok radi daljinsko super kad crkne nemrem vise u auto a to mi se desilo neke godine kad mi je stari kljuc krepo u centru i sat vremena nisam mogo u auto dok stari nije dopeljo rezervni kljuc.. Ovo je samo 10% svih problema koje sam imao. Neda mi se mjenjat auto a i neam para pa vozim ovo dok god se kotrlja ali sljedeci definitivno nece vise bit francuz a jos manje Renault, i nek se uvrijedi ko hoce ali francuz je najvece smece na svijetu skupa sa pezom sf2 ( onim bomboncicem pezoicem ). Evo nek mi neko kaze kad je na ikojem autu zakovala brava na vratima, i kad je iko na ovoj citavoj planeti promjenio vec dvije brave na haubi od gepeka, to moze samo jebenom francuskom smecu krepat

FRANCUZ JE NAJVECE SMECE NA SVIJETU i serem se na francuska vozila

v3kac:

--- Citat: PchelaUbica - 07 Siječanj, 2021, 17:01:52 ---Matija ti si bas ubo onda.  . 1.5 dci to je stroj kume moj

--- Kraj citata ---

Točno da Renault ima žestokih promašaja 1.9 dci koma a 1.5 dci metak, svaki proizođać ima crne ovce frend 2001 ušao u jebačku  lovu i počastili se novim a6 allroad opjevani 2.5 tdi v6, koštao je ko suho zlato u 10 godina 5 reparacija turbine 2 nove turbine 3-4 rebilda po 2-3000 eura getribe, jednom dvaputa pogon srao, i 3 puta komplet bregastih i poneka dizna izračunao je da je pojeo u 10 godina oko 25-30000 eura u održavanje ali sveto vozilo nikad nije bilo na šlepi, danas vidio f10 na šlepi odma se sjetio corectora.

Za mene brend nema nikakvu snagu,  mene su Peugeot vozila služila dobro jel su bila pomno birana, hdi 2.0 i 3.0 v6 bez sranja cista atmosfera. Paralelno sam uvijek imao i neki drugi auto Mečke više Bmw-a iduće može biti bilo kaj saab volvo ili bilo kaj drugo.

Ali jedno sigurno neće a to je Bmw iznad 90" te... jel to je ipak iber smeće :icon_biggrin:

v3kac:

--- Citat: zvonkec92 - 07 Siječanj, 2021, 23:25:26 ---FRANCUZ JE NAJVECE SMECE NA SVIJETU i serem se na francuska vozila

--- Kraj citata ---

Ja ti od srca želim opjevani n47 bmw 2.0 sa lancem sa zadnje strane, ili opjevani audi vw 2.5 tdi v6, da te stvarno mrzim rekao bi švabski tds.

Kad smo kod brava elektrike hajde prođi oglasnikom e39 e38 i e60 liniju bmwa i na svakom primjerku ne radi minimalno jedan podizač prozora, auti 5 puta skuplji od talije ali u istom rangu kvalitete, a da ne pričam o odljepljenim interijerima.

I jedno pitanje kad si kupio tu socijalnu taliju kaj se nisi istegnuo za neki bolji model koji se sklapa u francuskoj ili sloveniji talija se štancala kao low buđet u rumunjskoj i mislim da je nova bila nekih  10 000 eura tak da kaj očekivati za te novce.

zvonkec92:
uletila je tada kad sam trazio auto za oke novce sa extremno malo kilometara i to je bio jedini razlog kupovine, s vremenom kak su godine prolazile krepanih stvari i problema sve vise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju