Tehnički kutak > Tuning skutera
Jet Force - problem sa smjesom
unique007:
--- Citat: crogenie - 26 Listopad, 2008, 17:39:37 ---Zapalit cu ga i bacit u Rječinu.
--- Kraj citata ---
mogu ti ja pomoć, nije problem
Drnda:
--- Citat: unique007 - 26 Listopad, 2008, 18:19:50 ---
--- Citat: crogenie - 26 Listopad, 2008, 17:39:37 ---Zapalit cu ga i bacit u Rječinu.
--- Kraj citata ---
mogu ti ja pomoć, nije problem
--- Kraj citata ---
ti mu se javi... :happy8:
ovako normalno je da kada je hladan trokira, dizna 64 je ok, samo pogledaj karb jel zeza na ful gasu ili na kojem otvoru, jel redsponge u airboxu?
dino gp1:
--- Citat: sanatorium - 26 Listopad, 2008, 18:17:09 ---pa ako hoces mozes staviti i sport. filter zraka i dizna 80
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=7103.75
--- Kraj citata ---
To će mu prije odmoć nego pomoć!
area mf:
stavi gljivu.
crogenie:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Listopad, 2008, 19:06:32 ---ti mu se javi... :happy8:
ovako normalno je da kada je hladan trokira, dizna 64 je ok, samo pogledaj karb jel zeza na ful gasu ili na kojem otvoru, jel redsponge u airboxu?
--- Kraj citata ---
Sad je gore 72, jer sam predelao malo airbox iznutra kao sta sam napisao, probat cu opet sa 64 al cini mi se da ce sad bit previse zraka. U airboxu je spužva od electrolux usisavača. ;D protocnija je dosta nego originalna, ma originalna uopce nije protocna. ;D sutra cu prvo probat vozit bez dekla da eliminiram pregrijavanje mulitvara, onda ako ni onda nije u redu idem po novu svječicu, a ako ni tada nije ok, onda stvarno ne znam sta cu...
Hvala svima na pomoci!
@sanatorium
a sta ja znam, nekako mi glijiva nije za serijalu, i ovako mi se scoot čuje i prejako. E da, danas sam nešto oko auspuha radio isto... O tome u "projekti" ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju