Tehnički kutak > Tuning skutera

Jet Force - problem sa smjesom

<< < (4/4)

pitaNS:
Crogenie: probao ja gljivu e5 i bacio djir...to se dernja da me sramota voziti a i motor je hteo raditi kako valja tek sa cini mi se 82 diznom...znaci da bi potrosnja bila veca, jer mi je sada 62 sa airboxom, a performanse su bile zanemarljivo bolje!  :icon_tongue:

znaci gljiva ti je totalno nepotrebna na serijali...

Sto se tice tvog problema ne gresis sigurno u smesi, jer meni sa diznom 62 i sundjerom u airboxu radi kako treba...i boja svecice je isto ok! Probao sam i tu tvoju kombinaciju 64 dizna i isto je dobro... sto se tice mog airboxa dihta to sve dobro ne brini... i da 72 dizna na airboxu je prevelika...a voznju bez filtera u airboxu ti ne bi preporucio nikako...  :nono:

ti imas neki drugi problem, verovatno svecka! ajd javi sta je bilo pa da dalje resavamo ako treba!  :icon_thumright:

crogenie:
Evo doso maloprije, razbudio pola Rijeke i skuter ide. Ne gubi vise snagu, na uzbrdici sam dobio od 5 do 10 km/h po čuki, ubrzanje je bolje, ipak mi se cini da mi se mrvicu i multivar pregrijava, al to ce se reši. ;D BTW, krajnja mi je manja sa kevlarom nego sa serijskim remenom. Al tu brzinu ionako uspijem jedino na nizbrdici navuc tako da mi i nije bitno. Krajnja sad po ravnici mi je jos cirka 20km/h od 80 po čuki i meni je to dosta. Stižu mi nešto lakše roline (6.75) pa cu vidit kako ce s njima bit, sutra ujutro cu skinut svjecicu da vidim kakve je boje, buduci da mi je sad unutra dizna 72 + prerađeni airbox. Ako je OK boje, ja je više ne diram. Kad položim za auto, ide skuter na farbanje kod lakirera, boju sam vec kupio. (isto bijela)

Sutra cu skinut deklo pa jos malo rupica oko variomata napravit, osmirglat i nanovo ga prefarbat.

Hvala svima koji su pomogli rješit problem!

pitaNS:
I čekaj šta je sad na kraju bio problem, ipak svećka?

crogenie:
Da, ocito je ona zayebavala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju