Tehnički kutak > Tuning skutera

Jet Force - problem sa smjesom

<< < (3/4) > >>

Drnda:
evo meni sa ovim setupom, znaci dizna 92 sa gljivom je isao puno losije nego sa airboxom, pa sada neka mi to netko objasni

dino gp1:
Gljivu je glupo stavljati ako nemaš kit a ako se i stavlja (sa serijalu) bolje je kupiti onu zatvorenu verziju, na serijali ne dobiješ ništa osim da te se čuje u okolici od 5km!

crogenie:
Ma ja kad vozim i kad imam kacigu zapravo uopce nisam svjestan kako se ovo moje cude dere. Tek kad sam vozio bez kacige sam skuzio kako mi ljudi psuju rodbinu i sve zivo.

Drnda:

--- Citat: dino gp1 - 26 Listopad, 2008, 19:44:50 ---Gljivu je glupo stavljati ako nemaš kit a ako se i stavlja (sa serijalu) bolje je kupiti onu zatvorenu verziju, na serijali ne dobiješ ništa osim da te se čuje u okolici od 5km!

--- Kraj citata ---
tocno to, i ovako se dere jace od r1, a jos kada je na njemu bila gljiva, cuo sam ga nekih 6-7 km od kuce skoro... ali i ovako sa red spongeom ima onaj duboki jaki zvuk kao da je gljiva, neznam u cemu je fora

crogenie:
Piknuo danas novu svječicu, al ne mogu probat jer kiša pada... Budem javio rezultate. :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju