od cijele filozofije i onako tm24 neces moc iskoristiti na original boxu
Mozes li ovo obrazloziti?
Koliko sam upoznat ulaz zraka je 30mm i to je dosta zraka cak i za mnogo veci karb...
Zzoki-Dosao si na forum,red je da se predstavis,predstavis svoje vozilo pa onda i procitas par tema u garazi pa vidis sto su ljudi radili.Imamo dosta ljudi koji dodu iz vedra neba...e ja trebam to i to,dobiju odgovor i onda samo nestanu.
Tako da se uglavnom teme novih koji bi sve na pladnju ignoriraju.
Ne govorim da si ti takav,ali dosadasnje iskustvo je pokazalo da je to uglavnom tako...
Dragi Dario, ja se baš ne snalazin na forumima pa zato ovako nastupan.
Ne kanin nigdi pobići, pitajte me šta god vas zanima--rado ću odgovoriti ali neman novaca za kupovati krive dijelove pa san zato tražija konkretan odgovor. Na primjer, prijatelj mi je rekao da airboxu i karb mogu spojit kolino od Lambrete ali to neznan di mogu kupit. Mislija san da ode mogu dobit odgovor za nešto konkretnije (nešto stvarno Racing)
Inače san bija vlasnik ganjc novog 180 SP, kad je tek izaša. Ima je dellorto 20,5 i nisan bija zadovoljan pa san sa FXR ugradija Mukuni 20 i to je bilo čudo kako je odgovara na gas.
Da ne priče dalje o Runneru, nego o Mikuniu mogu se pohvaliti da san ugradija Mukuni 16 na mog Zipa SP i također san bija pre zadovoljan jer je moj Zip bija jači nego Zipovi od ekipe koji su mahom koristili Dellorto 17,5....
Eto, da se malo predstavim