Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia Tuareg Rally 125

<< < (2/11) > >>

Deni999:
Nisam pretjerao s kolicinom ulja. Ide 1.7 litara a ja sam ulio samo litru ulja i tada je vec pocelo curiti tako da pretpostavljam da nema veze s kolicinom ulja

matija84m:
Ako je tako onda nisi pretjeral.

sole9:
Sta u rotax 123 ide cak 1.7 litara ulja? U 122 ide 6 deci. I trebao bi biti semering svakako. Imam ti dosta dijelova za 123 ako bude trebalo! Ovo sta trokira moze bit da je neko stavio preveliku diznu u karb, a veca mogućnost je da je ventil od garezi zablokiran,cesto bude i sajla puknuta pa i to provjeri. Provjeri i rad samog solenoida sta vuce sajlu,mora jako brzo otvarat. I naravno ako je pravilno nastelana zategnutost sajle na solenoidu.

sole9:

--- Citat: Deni999 - 30 Svibanj, 2020, 21:45:52 ---Nisam pretjerao s kolicinom ulja. Ide 1.7 litara a ja sam ulio samo litru ulja i tada je vec pocelo curiti tako da pretpostavljam da nema veze s kolicinom ulja

--- Kraj citata ---
Sad sam isao provjerit i koliko sam vidio u 123 i 127 ide tocno 1 litra

Deni999:
Meni brat ima apriliu pegaso 125 isto sa rotax 123 masinom i njemu smo nedavno mijenjali ulje i oba smo se zacudili koliko je ulja stalo. Otprilike 1.7 litre smo ulili. Mogu provjeriti jos te stvari sto si rekao pa javim situaciju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju