Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia Tuareg Rally 125

<< < (3/11) > >>

sole9:

--- Citat: Deni999 - 31 Svibanj, 2020, 07:06:01 ---Meni brat ima apriliu pegaso 125 isto sa rotax 123 masinom i njemu smo nedavno mijenjali ulje i oba smo se zacudili koliko je ulja stalo. Otprilike 1.7 litre smo ulili. Mogu provjeriti jos te stvari sto si rekao pa javim situaciju.

--- Kraj citata ---
Provjeri pa napisi sta je bilo. U spremnik 2t ulja stane oko 1.7 litara, ulja za getribu ne ide vise od 1l. To ti je sto posto.

Deni999:
Zna li netko koje su dimenzije tog semeringa iza prednjeg zupčanika. Idem sutra u grad pa sam mislio odmah uzet i taj semering ako netko zna dimenzije. I usput koje ulje preporucate da lijevam u motor.

di.ky.73:
Motul 710 2t.
U getribu motul transoil gear oil  :hello:

Btw,taj semering ces na kraju morat narucit original od aprilie

sole9:

--- Citat: Deni999 - 31 Svibanj, 2020, 14:42:53 ---Zna li netko koje su dimenzije tog semeringa iza prednjeg zupčanika. Idem sutra u grad pa sam mislio odmah uzet i taj semering ako netko zna dimenzije. I usput koje ulje preporucate da lijevam u motor.

--- Kraj citata ---
Slazem se potpuno sa di. Ky em u vezi ulja, isto koristim i ja. Semering cu ti ja pitat pa javit danas tijekom dana. Nece trebat uzimat iz aprilie. Ja sam sebi uzeo skf viton u PKLu u Rijeci.

Deni999:
sole9 ok probaj saznat pa mi javi za semering.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju