Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja novog Beverly skutera

<< < (7/10) > >>

di.ky.73:
Javi nam sto si na kraju pazario  :headbang:

stipe:
Evo pitao sam.
Imaju 3 primjerka u ducanu, ali nemaju test vozilo. Kaze da ti moze dati da probas tu po krugu ali ne po cesti... Znaci, sipak...
A njihov radnik ima 350, zato sam mislio da je to test vozilo, a ubstvari je njegovo privatno...

di.ky.73:
Svugdje u svijetu imaju saloni testno vozilo osim u RH  :nono:

challenbeen:
Legendooo!!!
jutros sam nekim čudom i ja bio u Salonu... isto to sam saznao, ali sjedalo je na beverly neudobno, i premal mi je skuter. trebalo bi sjedalo biti 10 cm iza.
Također, bio sam u Yamahi Mitrović, čovik mi je dao svoju privatnu yamahu x-max 300 da probam.

Zvao sam dosta ljudi po HR, ai sam prodavač u Zadru mi je rekao da: svi se grozu X-Max 400 da je shit, pretežak, puno pije, a ništa se ne dobije napram X-Max 300. Čak sam našao u Sukošanu novi X-Max 400 gdje se prodaje... :D

Probao sam X-Max i onog trena kako sam ga upalio sav sam se naježio. Na test vožnji se doslovno nisam htio vratiti :D
Kymco prodaje Auto-Hrvatska Biograd u Zadru i Biogradu u Zadarskoj županiji, nemaju ih na stanju, samo po narudžbi tako da sam odusto od Kymco jer i sam lik kaže da su samo jedna prodali u 3 godine... i da nitko nije pitao za njega do mene xd

46.000 kn je sada obični 300, a Tech Max je 49.000 kn. Razlika u sjedalici (gotovo su ista), kožna navlaka na poklopcima naprijed te još alu oslanjači za noge, totalno nebitno mi :D ...
Totalno se ne isplati dat 3.000 više, barem ne meni.

Za sada idem po X-Maxa. Javiti ću se sa fotkama i dojmovima.
Da li će to biti ovaj tjedan, ili onaj sljedeći, vidit ćemo, korona nas svih zeza  :angry9:

tdj595:
Ma nemos falit s xmaxom 300 top je skuter. Jedina mana je sta njega i tmaxa kupuju masovno oni điberi za otic na kavu u fensi kafanu i parkirat ga na ulazna vrata da svi gledaju...
Jos kad vidim tu po dalmaciji likove na tmaxu po gradu, nabiju cvike na glavu i sljem umjesto kacige i dignu noge na one prednje nogare ko da su na pregledu u ginekologa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju